Ronaldinho Transferinde Büyük Gün

Beşiktaş-Ronaldinho temasında kritik görüşme bugün gerçekleşecek. Assis ile masaya ikinci başkan Çebi oturacak. Taraflar pazarlığa başlayacak, taraftar da müjdeyi bekleyecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ekim 2013 10:44
Ronaldinho Transferinde Büyük Gün

Beşiktaşlılar'ın büyük rüyası için ilk resmi adım bugün atılıyor; Ronaldinho'nun menajerliğini de yapan ağabeyi Roberto Assis İstanbul'a geliyor.Geçen süreçte karşılıklı mesajlar gitti geldi; hatta siyah-beyazlı ekip Ronaldinho ülkesinde sakatlanınca Brezilya'ya bir de sağlık ekibi bile gönderdi. Ancak her şeyin belli olacağı görüşmeler için tarih ekim sonuydu ve o gün de geldi.

SPONSORLUK ARAYIŞI
Ronaldinho'nun akıl hocası Roberto Assis bugün İstanbul'da olacak ve ilk görüşmenin de çok süre geçmeden gerçekleşmesi bekleniyor. Görüşmeleri ilk günden bu yana yürüten ve dahaönce de Brezilyalı menajer ile görüşen Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Assis'i bir kez daha ağırlayacak. Roberto Assis, istedikleri ücreti Çebi'ye iletecek ve yapılan sponsorluksözleşmeleri hakkında Çebi'den bilgi alacak.

HABERLER ÇOK İYİ
Brezilya'dan gelen haberler ise siyah-beyazlı kulübün lehine. Ocak ayında takımı ile sözleşmesibitecek süper yıldıza Brezilya'dan hiçbir takım istediği yüksek ücreti veremiyor. Bu nedenle de Ronaldinho, Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakıyor. Tek düşüncesi kendi ülkesinde düzenlenecekDünya Kupası'nda forma giymek olan Ronaldinho, bu formayı almak için Avrupa'da rekabetçibir ortamda oynaması gerektiğini de biliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.