Rosarium AVM Nisan 2019’da Hazır Olacak

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Rosarium AVM prosiyle ilgili son gelişmeleri aktardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ağustos 2016 12:40
Rosarium AVM Nisan 2019’da Hazır Olacak

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Rosarium AVM Projesi’yle ilgili Organize Sanayi Bölgesi’yle takas yapılacak arsanın kamulaştırma için askıya çıktığını belirterek, “2019 Nisan ayına inşallah oranın da açılışını yapıp hem Ispartalı hem de Burdurlu esnafımızın ve yatırımcının hizmetine sunacağız inşallah” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Rosarium AVM prosiyle ilgili son gelişmeleri aktardı. Bolat, “Rosarium AVM projesiyle ilgili Organize Sanayi Bölgesi’nin genişleme sınırları içerisinde kalan kamulaştırma arazileri askıya çıktı. Biz bu askı süresinin sona ermesini bekliyoruz. Askı süresi bittikten sonra Organize Sanayi Bölgesi, kamulaştırma işlemlerini yapacak. Kendi uhdelerine geçtikten sonra biz takas işlemini gerçekleştireceğiz. Arkasından hemen proje yarışmasına çıkıp, akabinde ilk 3 ay içerisinde projenin ihalesine geçeceğiz. 2019 Nisan ayına inşallah oranın da açılışını yapıp hem Ispartalı hem de Burdurlu esnafımızın ve yatırımcının hizmetine sunacağız inşallah” şeklinde bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum