Rose Residence İle İlgili Şok Gelişme

Rose Residence arsası için proje ve imar değişikliğiyle ilgili şok bir gelişme yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2010 17:50
Rose  Residence İle İlgili Şok Gelişme

Belediye Meclisi'nin kasım dönemine damgasını vuran eski Koteks Fabrikası'nın bulunduğu arsa üzerinde müteahhit değişikliğinden kaynaklanan proje ve imar değişikliğiyle ilgili şok bir gelişme yaşandı.

Bayındırlık ve İskân Müdürlüğü eski Koteks Fabrikası'nın bulunduğu alan üzerindeki imar değişikliği kararını çeşitli gerekçelere dayandırarak Belediye'ye geri gönderdi. Bayındırlığın artan yapı yoğunluğuna karşılık Aliköy Mevkii'nden sosyal donatı alanı alınmasının '500 metre dışından sosyal donatı alınmasını engelleyen' kanun ve mevzuat hükümlerinin ihlal edildiğini gerekçe gösterdiği öğrenildi.

** Vali Öner: “Sosyal donatı alanı yeniden değerlendirilecek”

Vali Ali Haydar Öner iade edilen meclis kararı ile ilgili verdiği bilgide, teknik bir hatadan dolayı kararın tekrar değerlendirileceğini kaydetti.

** Katırcıoğlu: “Ortada usulsüzlük yok, tekrar değerlendireceğiz”

Tartışmalı imar tadilatının yapıldığı Belediye İmar Komisyonu Başkanı MHP’li Tevfik Katırcıoğlu’da Bayındırlık Müdürlüğü’nün iade kararını değerlendirdi. Katırcıoğlu, ortada herhangi bir usulsüzlüğün olmadığını sadece teknik bir hata olduğunu kaydederek, konunun tekrar değerlendirileceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum