Roseland Aquapark'ta Yüzme Şenliği Var

Milli Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü'nün düzenlediği yüzme kurslarına yoğun ilgi var.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Temmuz 2011 01:06
Roseland Aquapark'ta Yüzme Şenliği Var

Isparta’nın en geniş kapsamlı yaz spor organizasyonlarına imza atan çiçeği burnundaki Milli Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü’nün yüzme kursları şen şakrak havada geçiyor.

Çalışmalar Isparta’nın tek aquapark’ı Roseland Harikalar Diyarı’nda pazartesi, çarşamba ve cuma günleri gerçekleştiriliyor. Saat 09.00 ile 11.30 arası öğretmenler ve eğitmenler tarafından verilen kurslar renkli görüntülere sahne oluyor. Kültür-fizik hareketlerin ardından yüzmenin temel eğitimlerini veren çalıştırıcılar, su üzerinde çeşitli hareketleri yaptırıyor. Öğrenciler ise kursta en çok kaydıraktan kaymayı seviyorlar.

Öğretmenler ve eğitmenler ise çocuklarla yakından ilgilenirken çocuklar servisle götürülüp getiriliyor. Veliler ise çocuklarını kenardan takip ediyorlar.

Bu arada Milli Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yıldırım, ilk dönem kurslarının 15 Temmuz’dan sona ereceğini ve 2. dönemin 18 Temmuz-12 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceğini bildirdi. Yüzme, kort tenisi, futbol, basketbol, hentbol ve voleybol kurslarının da devam ettiğini belirten Yıldırım, öğrencilere spor sevgisini aşıladıklarını ifade etti.

Kurslarla ilgili 0246 232 51 82 ve 232 51 84 nolu telefondan veya Isparta Öğretmen Evi’nden ayrıntılı bilginin alınabileceği belirtildi.

Levent DOĞAN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.