Roseland Tesislerini Açtı

Ruhsat ile ilgili problemlerden dolayı yaza iddialı başlayamayan Roseland Aquapark, mahkemeyi kazanarak, tesislerini açtı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2012 11:42
Roseland Tesislerini Açtı

Tesislerin 13 gündür açık olduğunu ve gençlerin rağbet gösterdiğini dile getiren Tesis sahibi Erol Tekeli, “Hayallerle yola çıktık, şuanda hayallerimizin bir kısmı gerçekleşmiş durumda. O dönemde hayallerimiz siyasi durumlara dönüştü. İşletmemiz belediye tarafından mühürlenmişti. Haziran döneminde ruhsat vb. nedenlerden dolayı tesislerimizi açamadık ancak sonunda mahkeme kararıyla şuanda ruhsatımız hazırlanmakta. Kompleks olarak düşündüğümüz işletmemiz bizı nedenlerden dolayı tesis olarak kaldı. 14 gündür faal durumdayız. Şuanda Isparta’da ki en cazip aquapark durumundayız. Burada sosyal hayatı yeniden gündeme getirmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Bayanlara özel ve karma gurup olduğunu dile getiren Erol Tekeli, “ Tesislerimizde yaş sınırlaması yok. 3 ayrı havuzumuz var. Küçük çocuklar için 50 cm, Eğlence (kaydırak) bölümü için 1,15 cm ve yüzme için de 1,50 cm derinliğinde havuzlarımız mevcut. Öte yandan bayanlara özel ve karma grup olmak üzere iki ayrı tesisimiz mevcut” diye konuştu.

Roseland Aqua Park’a aylık abone olunabileceğini dile getiren Tekeli, “ Şuanda abone kayıtlarımız başlamış durumda. 20 kişilik bir abone listemiz var. Abonelerimiz istediği gün, istediği saatte gelip yine istediği kadar yüzebiliyor. Bir aylık abone ücretimiz 400 TL olmak durumunda. Buda ortalama günlük 13 TL gibi bir fiyata tekâmül ediyor. Tesisimize halkımız günlük olarak giriş yapabilir. Aquapark’a vatandaşlarımız hafta içi 20 TL, hafta sonu ise 25 TL gibi bir ücretle giriş yapabilirler. Ayrıca tesislerimiz sabah 10.30’dan 18.00’a kadar faaliyet göstermekte” dedi.

Düğün merasimlerinin de gerçekleştirildiğini aktaran işletme sahibi Tekeli, “ Tesisimizde düğün koordinatörlüğü de yapmaktayız. Çiftlerimiz ve davetlileri gelip havuz başında doyasıya eğlenebilirler. Hala boş yerlerimiz var, dolmadan bir an önce gelip rezervasyon yapmalıları iyi olur” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum