Rosense Marka Davasını Kazandı

Gülbirlik Genel Müdürü Bolat Tamer, bugün genel müdürlük binasında yaptığı basın toplandısın da Rosense markası davası hakkında açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2010 17:37
Rosense Marka Davasını Kazandı

Gülbirlik Genel Müdürü Bolat Tamer, bugün genel müdürlük binasında yaptığı basın toplandısın da "Rosense" markası davası hakkında açıklamalarda bulundu.

Gülbirlik Genel Müdürü Bolat Tamer yaptığı açıklamada; “ 12.08.2004 den itibaren koruma altında olan “Rosense” ibareli markamız bulunmaktadır. Ancak Isparta’da faaliyet gösteren bir firma 06.12.2005 yılında marka başvurusu yapıp “Gülsarayı Rosenrose” markası ile üretim yapmakdaydı. Biz gülbirlik ve “Rosense markası olarak mahkeme yolu ile buna itiraz ettik.

Isparta 1. Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen ve tarafımızın lehine sonuçlanan mahkeme kararını YARGITAY’a temyize görüten davalı firma bu girişiminden de bir sonuç alamamıştır. Son itibari ile davacı olduğumuz firmanın tüm temyiz itirazları reddedilmiş ve “Gülsarayı Rosenrose” markası ile üretim yapamayacağı karar bağlanmıştır.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum