Rotam Isparta Ama… GÖLCÜK UNUTULDU

BAKA Finanse Etti… Kültür Turizm Müdürlüğü İçerik Hazırladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2016 16:55
Rotam Isparta Ama… GÖLCÜK UNUTULDU

BAKA tarafından finanse edilen ve alternatif turizmin geliştirilmesi amacıyla hazırlanan “Rotam Isparta” isimli yayında son günlerde Türkiye’nin yeni Abant’ı olacak denilen Gölcük’e yer ayrılmaması görenleri hayrete düşürdü.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından finanse edilen ve alternatif turizmin geliştirilmesi amacıyla hazırlanan “Rotam Isparta” isimli yayında Gölcük’ten sadece tek satır olarak söz edilmesi görenleri hayrete düşürdü.

İçerik sorumluluğunu İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nün üstlendiği yayında Isparta’da özellikle eko turizmle ilgili birçok noktaya yer verilirken, Gölcük hakkında sadece bölgenin bilinen en önemli gölü ifadesi ile geçiştirilmesi dikkat çekti.

Hazırlanan yayında yürüyüş yollarından bisiklet yollarına kadar bir çok ayrıntıya yer verilirken, önümüzdeki süreçte Türkiye’nin ikinci Abant’ı olmaya aday olan Gölcük’ün unutulması yada ihmal edilmesi skandal niteliğinde değerlendirildi.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum