Ruzin'le Hayata Dair...

Kanal32 Ekranlarında Yepyeni Bir Program

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Kasım 2019 08:45
Ruzin'le Hayata Dair...

Sunuculuğunu Ruzin Azerhanın yaptığı “Ruzin’le hayata dair” başlıyor. Program Pazartesi günü saat 17:00’de Kanal32 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Daha önce yine Kanal32’de hafta içi her sabah canlı yayınlanan haber-yorum programından Isparta’nın ve bölgenin aşina olduğu sunucu Ruzin Azerhan altı aylık bir aradan sonra yine yepyeni bir formatla ekranlara dönüyor. Yapımcılığını Güz Ajans Osman Güler, koordinatörlüğünü Kadriye Doğa’nın ve çekimleri Mymoon Play’in yaptığı program yine bir ilk olacak. Hayata dair ne varsa paylaşılacak programda ayrıca spordan aktüele, magazinden alışverişe kadar birçok bölüm ve her gün bir konuğun yanı sıra; hukuk, psikoloji, dini konular, sağlık, güzellik konularında da danışmanlık verilecek. “Sizin için gezdik” bölümü ile merak edilen, bilinmeyen yerler, mekanlar ekrana getirilecek.

Programın ana temasının kimsenin yalnız olmadığı, hayatın paylaşılarak güzelleşeceği olduğunu belirten yapımcı Osman Güler “Programı hazırlamadan önce çalışmalar yaptık. Halka sorduk. Bu doğrultuda hareket edeceğiz. Amacımız ekranda vakit doldurmak olmayacak. Bize inanan takip eden bir kitle var. İlerleyen günlerde başlayacak sürpriz bir bölümle de Isparta halkıyla bir araya gelerek bir olunca neleri başaracağımızı göstereceğiz” dedi.

Bant yayınları oldum olası sevemediğini, doğal olamadığını söyleyen Sunucu Ruzin Azerhan ise yapımcısı Hüseyin Aybatılı’ya teşekkür ederek “Gülkentte Bugün Isparta’nın bir ilkiydi ve çok güzel bir dönem geçirdik. Isparta’nın en çok izlenen programı olmuştuk” dedi.

Azerhan “Aslında üç yıl süren her sabah canlı yayın yaptığımız bir programdan sonra ekran fikri biraz bana uzaktı. Ama program bittikten sonra söylediklerimizin, yaptıklarımızın ne kadar çok yere ulaştığını gördük. Yoğun bir taleple karşılaştık. Çocuklardan, yaşlılara, kadınlardan erkeklere üstelik sadece Isparta’yla sınırlı olmayan bir bizi seven izleyici kitlemiz oluşmuş. Bu kadar olduğumuzu açıkçası bilmiyordum. Belçika, Tokat, Urfa, hatta Amerika… Bu ilgi bizi yönlendirdi. Program formatı da aslında bu yelpazeden çıktı. Haberdar olmak için, öğrenmek için, hayatımıza yeni şeyler katabilmek için, daha güzel, daha huzurlu daha mutlu daha hayata sıkı sıkı sarılan birey olabilmek için bizler ekranlarda olacağız. İzleyici ile bir aile olmaya devam edeceğiz. Rabbim utandırmasın” dedi.

Program 11 Kasım Pazartesi günü saat 17:00’de izleyicisiyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.