Saadet ‘Bağımsız’ı Kaptı

Saadet Partisi Eğirdir İlçe Teşkilatı daha önceden Bağımsız olarak aday olacağını açıklayan Hasan Kaya ile el sıkıştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Kasım 2013 16:06
Saadet ‘Bağımsız’ı Kaptı

Saadet Partisi dün yaptığı toplantı ile 2014 yerel seçimlerinde Eğirdir Adayını belirledi. Saadet Partisi önümüzdeki Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Eğirdir Esnaflarından Hasan Kaya’yı aday olarak gösterdi.

Aday Tanıtım toplantısında konuşan Saadet Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Tahir Armağan “ Eğirdir’e ve partimizin adına yakışan Hasan Kaya kardeşimizle birlikte Belediye seçimlerine katılacağız. Hasan Kaya kardeşimiz seçimlere Bağımsız aday olarak katılacaktı fakat aynı düşüncelerde bir parti ile seçime katılması teklifi sunduğumuzda bizi kırmadı kendisine teşekkür ediyoruz. Adayımız Eğirdir Halkına ve Partimize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuyorum dedi.

GENCAY; GÜZEL BİR KADRO KURDUK,
EĞİRDİR VE ISPARTA İÇİN GÜZEL PROJELERİMİZ VAR
Armağanın Konuşmasının ardından Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gencay İse “ Biz bu yıl seçimlere Isparta’da yeni bir boyut kazandırdık ve seçimlere 8 ay kala ilk adayını açıklayan parti olduk. Isparta adayımıza sonuna kadar güveniyoruz. 2014 Yerel seçimlerine bomba gibi gireceğiz. Çok güzel projelerimiz var, Isparta ve Eğirdir için gereken neyse onun yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın. Yıllarca Eğirdir’de bir çok parti belediyeciliği denendi, fakat baktık ki hep aynı kişiler ve Eğirdir’e faydadan çok zarar getirdiler. Bu yüzden Saadet Partisi Belediyecilik anlayışının Eğirdir’e gelmesini istiyoruz.Saadet Partisinde Aslına ve özüne dönüş hareketi var. 10 yıl önce Eğirdir’de, Gelendost’ta Elma para ediyordu, Yarım kilo elmaya çiftçi mazotunu alabiliyordu ama şimdi bir litre mazot fiyatına bir sandık elma’yı anca satabiliyoruz. Burada İktidar partisinde ve yerel yönetimlerde sıkıntı var demektir. Yol yapmak, Çukur kazmak, Çöp Toplama işi Belediye başkanının değil belediyede çalışan kadrolu personelin asıl görevidir bu işlerle uğraşılacağına, Eğirdir’i, Isparta’yı dışarıya nasıl açabiliriz, Marka haline getirebiliriz bunun yapılması lazım. Bizde bu fikirlerden yola çıkarak, Eğirdir’deki kurumlarla, Sivil Toplum örgütleri ile, ortaklaşa hizmet verebilecek, Ben yaptım değil, Biz Yaptık diyebilecek bir arkadaşımızı Belediye Başkan Adayı olarak belirledik. Isparta’da Profesörlerden oluşan bir kadro kurduk ve çok güzel projeler yaptık önümüzdeki günlerde Eğirdir ve Isparta için hazırlamış olduğumuz projelerimizin tanıtımlarını yapacağız. “Eğirdir’de devrim olacak” dediğim Hasan Kaya kardeşimize partimize hoş geldin diyerek rozeti takıyorum ve Belediye Başkan Adaylığının Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

KAYA; “KOKUŞMUŞ SİYASETİ BİTİRMEK İÇİN ADAYIM”
Saadet Partisi Eğirdir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaya ise yaptı konuşmada “ Bende bütün Eğirdir halkının istediği gibi hep aynı isimlerin, Eğirdirin sahibi gibi her seçimde aday olmasından görev almasından, yeni fikirlerin çıkmasını engellemelerinden bıktığım için aday olmak istedim ve Eğirdir için çok güzel projelerimiz var. Bu Projeleri de önümüzdeki günlerde açıklayacağız.

Neden Saadet partisini seçtiğim konusuna gelince , Adaleti savunduğu ve adaletli davranıldığı için, yeni fikir ve görüşlere açık bir parti olduğu için ve Eğirdir’deki bu güne dek olan kokuşmuş siyaseti, kutuplaşmayı, kardeş kavgasını sona erdirmek, Siyaset kavgasını bitirmek, Gençlerin önünü açabilmek için Saadet Partisinden adayım. Eğirdir halkından eğer teveccüh gösterip bize görevi devrederseniz bu görevi layıkıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Takdir halkımızındır, Biz Saadet partililer olarak gücümüzü önce Rabbimizden sonra siz değerli halkımızdan alıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum