Saadet Partisi Adaylarını Tanıttı

Saadet Partisi, İl Teşkilatı tarafından belirlenen Ş. Karaağaç, Keçiborlu, Kuleönü ve Sav’ın Belediye Başkan Adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2014 10:38
Saadet Partisi Adaylarını Tanıttı

Saadet Partisi, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler için aday belirleme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu zamana kadar 11 ilçe ve belde de adaylarını belirleyip kamuoyuna açıklayan Parti, dün de son olarak belirleme çalışmaları tamamlanan Ş. Karaağaç ve Keçiborlu İlçeleri ile Merkez Kuleönü ve Sav Kasabası Belediye Başkan adaylarını tanıttı.

“ADAYLARIMIZLA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE GELİYORUZ”
Konu ile ilgili olarak dün parti binasında yapılan İl Divan Toplantısı öncesi aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Cevat Gençay; “Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde 11 ilçe ve belde belediye başkan adayını belirlemiştik. Bu doğrultuda aday belirleme çalışmalarımız devam etmektedir. Buna göre; iki ilçe ve iki beldemizin daha belediye başkan adaylarımızı belirlemiş durumdayız.

Önümüzdeki günlerde de kalan diğer 7 ilçe ve belde belediye Başkan adayını belirleyerek 22 Belediye Başkan adayını tamamlayacağız. 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin ne hızlı partisi biziz. Zira, şuana kadar bir çok parti daha ilçe ve belde belediye başkan adaylarını açıklamazken veya sadece bir bölümünü açıklayabilirken, biz aday belirlemede bugüne kadar 15 ilçe ve belde belediye başkan adayını tespit ettik.

Bilindiği gibi bu adaylardan birisi de Isparta Merkez ilçe adayımızdır. En kısa zamanda da diğer kalan 7 ilçe ve belde belediye başkan adayımızı belirleyip, il genelindeki toplam belediye sayısı olan 22 ilçe ve beldenin tamamını açıklamış olacağız” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay daha sonra; belirlenen Ş. Karaağaç Belediye Başkan Adayı Mevlüt Atasoy, Keçiborlu Belediye Başkan Adayı Yusuf Tetik ile Merkeze bağlı Kuleönü Belediye Başkanı Bekir Saraç ile isimleri belirlenen İl Genel Meclisi Üyesi adaylarını sahneye davet ederek onlarla fotoğraf çektirdi.

Bilindiği gibi Saadet Partisi geçtiğimiz günlerde 11 ilçe ve belde belediye başkanını açıklamıştı. Buna göre bu zamana kadar açıklanan adaylar şöyle; Isparta Merkez: Süleyman Çakan, Isparta Merkez Kuleönü: Bekir Saraç. Isparta – Merkez Sav: Hüseyin Bulgurcu. Eğirdir: Hasan Kaya, Yalvaç: Mücahit Gülcan, Senirkent: Ramazan Şehber Arslan. Gelendost: Ali Demirdağ. Ş. Karaağaç: Mevlüt Atasoy. Atabey: İbrahim Erat. Keçiborlu: Yusuf Tetik. Gönen – Güneykent Kasabası: Cengiz Demir. Senirkent – Büyük Kabaca Kasabası: Baki Gülal. Ş. Karaağaç – Çiçekpınar Kasabası: Ramazan Karataş.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.