Saadet Partisi Divan Toplantısı Eğirdir’de Yapıldı

Saadet Partisi Divan toplantısını İlçelerde yapmaya devam ediyor. Perşembe günü saat 11.00’de Eğirdir’de Isparta İl Teşkilat Başkanı Yaşar GÜRTOPLU, İl Başkan Yardımcısı Abdülbaki ÖZYURT ve Eğirdir İlçe Başkanı ...

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2012 13:36
Saadet Partisi Divan Toplantısı Eğirdir’de Yapıldı

Saadet Partisi Divan toplantısını İlçelerde yapmaya devam ediyor. Perşembe günü saat 11.00’de Eğirdir’de Isparta İl Teşkilat Başkanı Yaşar GÜRTOPLU, İl Başkan Yardımcısı Abdülbaki ÖZYURT ve Eğirdir İlçe Başkanı Tahir ARMAĞAN’ın  katılımıyla gerçekleşen Eğirdir İlçe Divan Toplantısına çok sayıda partili katıldı.   

Saadet Partisi İl Teşkilat Başkanı Yaşar GÜRTOPLU; ‘İlçe toplantılarını sürdürüyoruz, bundan sonra da her ayın ikinci haftasında İlçe Divan toplantılarımıza devam edeceğiz, işsizlik, geçimsizlik ve sıkıntılar ülkemizin peşini bırakmıyor. Dünyada hiçbir insan aç kalmayıncaya kadar mücadelemiz devam edecektir. Bizler hayallerle uğraşmıyoruz, 54. Hükümeti bir çoğumuz bilir,  o günkü yapılan icraatların ne kadar kaliteli olduğu ortadadır.  O günleri tekrar görmek için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Biz insanımıza gerekenleri anlatacağız, dünyada ülkemizin yaşanabilir bir ülke olması için var gücümüzle çalışacağız. Ben geçtiğimiz günlerde iç Anadolu gezisi yaptım, ve geçtiğim illerimizden çoğunun %70’inin tarlalarını süremediğini gördüm, çünkü mazot parası bulamayan çiftçimiz maalesef tarlalarını süremez duruma gelmiştir. İnsanımız, çiftçimiz her ne kadar da iyi gibi görünse de maalesef tarlasını süremez, mazot parası bulamaz hale gelmiştir, bankalara ve kredi kartlarına boçlarını ödeyemez durumdadır. Bizler Milli Görüş olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz, yaşanabilir bir ülke için Saadet Partisi, diyoruz, buraya katılan tüm partililerimize teşekkür ediyor, Allah Razı Olsun diyorum, dedi. Konuşmasına şöyle devam eden GÜRTOPLU; ‘Bizler Milli Görüşçüler olarak her zaman hakkı hak bilip, batıldan uzaklaşmayı bu çerçeve içerisinde elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce milletimize, insanlarımıza bu doğrultuda tebliğde bulunmayı ilke edinmiş bir teşkilatız. Biz milli görüşçüler tüm çalışmalarımızı cihad şuuru ile yapmak zorundayız. Cihad; iyiliği haklim kılma, kötülüğe mani olma sorumluluğudur. Bizim yolumuz iddia değil ikne yoludur, tatlı dildir, güler yüzdür.” dedi.

GÜRTOPLU;  konuşmasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “ Ne mutlu Allah Rızası için, insanlığın iki cihan saadeti için cihad edenlere” sözünü vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum