Saadet Partisi Erbakan’ı Andı

Saadet Partisi Isparta İl Başkanlığı Merhum Necmettin Erbakan’ın vefatının 3. yıl dönümü nedeniyle ‘Anma Programı’ düzenleyerek Erbakan’ın ruhuna helva dağıttı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Şubat 2014 17:42
Saadet Partisi Erbakan’ı Andı

Saadet Partisi, Efsane Liderleri Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan için dün parti binasında bir Anma Programı düzenledi. Saat 15.00’de gerçekleştirilen Anma Programına; Necmettin Erbakan Hükümetinin Adalet Bakanı olan ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Şevket Kazan, İl Başkanı Cevat Gençay, Partinin Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan ile partinin İl, İlçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

KUR’ANI KERİM TİLAVETİ
54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Merhum Necmettin Erbakan’ı anma programı Emekli Din Görevlisi Ahmet Ceyhan Çetin tarafından okunan Kur’anı Kerim Tilavetiyle başladı. Çetin, okuduğu Kur’anı Kerim’in ardından hep birlikte dua edildi ve okunan Kur’anı Kerim’den elde edilen sevap Necmettin Erbakan’ın ruhuna ithaf edildi.

KAZAN; “BİZ KULLAR, DOĞAR BÜYÜK VE ÖLÖRÜZ”
Daha sonra bir konuşma yapan Başbakan Necmettin Erdoğan’ın Başkanlığındaki 54. Hükümetin Adalet Bakanı, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Şevket Kazan; “Erbakan Hocamızın ölüm yıldönümünü anmak üzere bugün Isparta’ya geldim. Biz Müslümanlar için Allah büyüktür, tektir, eşi ve benzeri yoktur. Biz kulları ise dünyaya imtihan için geliriz ve Allah’ın taktir ettiği bir anda vefat edip ahrete yani sonsuz mekanımız olan ahrete gideriz.

“ERBAKAN HOCAMIZ BÜYÜK BİR SEVGİYE MAZHAR OLDU”
Allah şükürler olsun ki, Necmettin Hocamız ülke genelinde çok büyük bir sevgiye mazhar olmuş bir liderimizdi. Kendisi için üç gündür ülke genelinde anma programları düzenleniyor. Beni de bu programlara davet ettiler. Dün Eskişehir’deydim, bugün Isparta’dayım. Yarın ise Antalya üzerinden İstanbul’a oradan da Samsun’a gideceğim. O illerimizdeki Necmettin Erbakan Hocamızı anma programlarına katılacağım.

“O’NUN ÜLKEMİZ İÇİN DEĞERİ BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI”
Biz de kendisini iki gün önce mezarı başında andık ve aynı gün akşam Fatih Camiinde Mevlit okutarak hatim indirdik. Değerli Hocamızın vefatının üçüncü yılında bir kez daha rahmetle anıyoruz. Kendisinin ülkemiz için gerekliliği bir kez daha ortaya çıkmıştır” dedi.

GENÇAY; “AYNI MÜCADELEYİ DEVAM ETTİRMEYE KARARLIYIZ”
Anma Programında daha sonra bir konuşma yapan İl Başkanı Cevat Gençay da konuşmasında Necmettin Erbakan’ı rahmetle ve minnetle andıklarını belirterek; “Bugün gerek ülkemizde gerekse yeryüzünde yaşadığımız hadiseler bir kere daha gösterdi ki Erbakan Hoca haklıymış dedirtecek hadiseleri tek tek yaşıyoruz, dolayısıyla hocamızın yolundan giderken Saadet Partisi olarak aynı mücadeleyi vermeye gayret ediyoruz. Bu yüzden bizim de üç hayalimiz var. Bir tanesi kalkınmış, zenginleşmiş bir Isparta kurmak, ikincisi yaşanabilir yeniden büyük Türkiye kurmak, üçüncüsü de bütün yeryüzü için yeni bir dünya kurmaktır” dedi.

Programın sonunda ise; Anma Programına katılanlara Helva ikramında bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.