Saadet Partisi Esnaf Ziyaretinde

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, Tarihi Üzüm Pazarı esnafını ziyaret ederek onların dertlerini dinledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Kasım 2013 10:33
Saadet Partisi Esnaf Ziyaretinde

Isparta’da Belediye Başkan adayını ilk önce açıklayan parti olan Saadet Partisi, yerel seçim çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz günlerde sanayi esnafını ziyaret eden partililer önceki gün de Tarihi Üzüm Pazarı esnafını ziyaret ederek onların sorunların dinleyip, çözümü için projelerini anlattılar.

Ziyarete; Partinin Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan’ın yanı sıra İl Başkanı Cevat Gençay, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldızhan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut ve diğer partililer katıldı.

Ziyaretin sonunda konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan; “Bilindiği gibi Tarihi Üzüm Pazarı adı da üstünde olduğu gibi şehrimizin en eski pazarlarından birisi. Burada geçmiş yıllarda olduğu gibi günümüzde de yüzlerce esnafımız ticari faaliyetini sürdürmektedir. Ancak, yaptığımız ziyaretlerde gördük ki, esnafımız sıkıntılı.

Tarihi özelliği olmasına rağmen burası üst örtüsü nedeniyle mahkemelik olmuş ve mahkeme hala devam ediyor. Bu durum esnaflarımızı üzmüş ve sıkıntıya sokmuş. Bu sorunu biz göreve geldiğimizde çarşımızın tarihi özelliğini kaybetmeden en güzel şekilde ve esnaflarımızın istediği şekilde çözüme kavuşturacağız.

Öte yandan, esnaflarımız sadece ilimizin değil, ülkemizin de büyük sorunu olan ekonomik durgunluktan yakındılar. Tarihi Üzüm Pazarı içerisinde siftah etmeden dükkan kapatan esnaflarımızın bile olması bizi gerçekten üzdü. Gerçekten de öyle, uzun bir süredir buradayız ve biz de çarşıdaki tenhalığı gözlerimizle gördük. Yarım saatte üç – beş kişi ancak geçiyor buradan oysa burası çarşı merkezi ve cıvıl – cıvıl insanlarla dolu olması lazım. Maalesef durum öyle değil” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum