Saadet Partisi Gazetecileri Unutmadı

Saadet Partisi Isparta Kadın Kolları bu sabah gazetecilerle bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2013 11:31
Saadet Partisi Gazetecileri Unutmadı

10 Ocak’taki yoğun program nedeniyle, Çalışan Gazeteciler Günü’nü bugün kutlayan Saadet Partisi Kadın Kolları, gazeteciler için üzerinde Saadet Partisi amblemi bulunan yaş pasta kesti.

Saadet Partisi Kadın Kolları tarafından organize edilen kahvaltılı buluşmaya Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Sevim Gençay, İl Başkanı Cevat Gençay, Kadın Kolları yöneticileri ve partililer katıldı.

Üzerinde Saadet Partisi amblemi bulunan ve kadın kolları üyeleri tarafından yapılanyaş pastayı Kadın Kolları Başkanı Sevim Gençay Kanal32 muhabiri Arzu Deniz ile birlikte kesti.

10 Ocak günü yoğun programlar nedeniyle kutlamayı gecikmeli olarak yaptıklarını anlatan Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Cevat Gençay, “Gazeteciler gerçekten zor bir iş yapıyor. Gece gündüz, cumartesi Pazar demeden yoğun bir tempo ile çalışarak halka gerçekleri anlatma görevini üstlendiğiniz için sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.