Saadet Partisi Tüm Belediyelere Talip

Saadet Partisi, Isparta genelindeki 22 Belediye için adaylarını belirledi. Parti, tüm belediyelere talip olduğunu açıklayarak 22 Belediye Başkan Adayını da il kongresinde kamuoyuna tanıttı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2014 10:10
Saadet Partisi Tüm Belediyelere Talip

Saadet Partisi, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler için aday belirleme çalışmalarını tamamladı ve il genelindeki toplam 22 Belediye Başkan adayını da belirledi.

22 BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DA DÜN KAMUOYUNA TANITILDI
1 Merkez İlçe, 12 İlçe ve 9 Belde Belediye Başkan adayları dün partinin Halı Sarayı Düğün Salonunda gerçekleştirilen İl Kongresinde kamuoyuna tanıtıldı.

GENÇAY; “ALLAH’IN İZNİYLE SEÇİMLERİ BİZ KAZANACAĞIZ”
Kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Cevat Gençay, Isparta genelindeki 22 Belediye Başkanlığını da talip olduklarını belirterek; “Bugün itibariyle 22 Belediye Başkan adayını da belirleyerek aday belirleme işlemini tamamlamış bulunmaktayız. Tüm adaylarımız çok değerli ve birbirinden bilgili kişilerden oluşmaktadır. 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin ne hızlı partisi biziz. Allah’ın izniyle bu 22 Belediye’de seçimlere son derece iddialı giriyoruz ve bu seçimleri kazanan biz olacağız” dedi.

İŞTE SAADET PARTİSİ’NİN 22 BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
İl kongresinde daha sonra 22 Belediye Başkan adayları, Belediye Meclis Üyesi adayları ve İl Genel meclisi adayları tek tek sahneye çağrılarak hem partililere hem kamuoyuna tanıtıldı.

Buna göre; Saadet Partisinin 22 Belediye Başkan adayının aday oldukları yerleşim birimleri ile isimleri şöyle; Isparta Merkez: Süleyman Çakan, Isparta Merkez Kuleönü: Bekir Saraç. Isparta – Merkez Sav: İsmet Türker. Eğirdir: Hasan Kaya. Eğirdir – Sarıidris: Osman Yalçın. Yalvaç: Mücahit Gülcan, Yalvaç – Hüylüklü: Kazım Sarıoğlu. Aksu: Yakup Nazmi Kimer. Senirkent: Ramazan Şehber Arslan. Gelendost: Ali Demirbağ. Ş. Karaağaç: Mevlüt Atasoy. Atabey: İbrahim Erat. Keçiborlu: Yusuf Tetik. Keçiborlu – Senir: Uğur Yavuz. Gönen: Uğur Turan. Gönen – Güneykent: Cengiz Demir. Senirkent – Büyük Kabaca: Baki Gülal. Ş. Karaağaç – Çiçekpınar: Eyüp Altunay. Ş. Karaağaç – Çarıksaraylar: Numan Ergün. Uluborlu: Davut Mol. Y. Bademli: Süleyman Ergün. Sütçüler: Mevlüt Sarışahin.

İŞTE SAADET PARTİSİNİN BELEDİYE VE
İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ ADAYLARI
Belediye Meclis Üyesi adayları: Şenol Bağırsakçı, Ahmet Uyar, Osman Sezgin, Hüseyin Yıldızhan, Adem Oflaz, Altan Ertunç, Ferda Kasa, Nasibe Öyurt, Bayram Kızıltaş, Celal Demiralay, Fatih Yücel Bahar, Evren Tarhan, Şükrü Gülbudak,

Şahlan Çelik, Hüseyin Büyükkan, Mehmet Gülal, Bora Baygın, Muhammet Mol, İsmail Demirtaş, Mustafa Başgül, Süleyman Zengi, Abdullah Gençay, Davut Hakeri,

Murat Akkuş, Celal Çobankaya, Hasan Kılıç, Yasin Çetin, İbrahim Uğur Demiralay, Kontenjan: Yaşar Gürtoklu, Ufuk Koçak, Ramazan Akçay.

İl Genel Meclisi Üyesi Adayları: Kenan Büyükleblebi, Orhan Söben, Faruk Algınkılıç, Mehmet Hakeri, Ali Ergüven, Recep Mol.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.