Saadet Partisinde İl Başkanı Gencay Oldu

Isparta saadet partisi’nin 4. olağan genel kurulu bugün belediye düğün salonunda yapıldı. Isparta saadet partisi kurucu İl Başkanı Cevat Gencay il başkanı oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2011 19:45
Saadet Partisinde İl Başkanı Gencay Oldu

Isparta Saadet Partisi İl Başkanlığına Gencay getirildi. Isparta saadet partisi’nin 4. olağan genel kurulu bugün belediye düğün salonunda yapıldı. Isparta saadet partisi kurucu il başkanı Cevat Gencay il başkanı oldu.

Tek liste halinde gidilen kongreye 380 delege’nin tamamı oy kullandı.

Cevat Gencay aynı zamanda Saadet Partisi genel idare kurulu üyesidir. Bundan önce il başkanlığı Yaşar Gürtoplu yürütmekte idi. Seçimlerden önce bir konuşma yapan il başkanı Cevat Gencay şunları söylemiştir ‘‘Yeni bir kadro ile Isparta’nın gündemini Milletin gündemine dönüştüreceğiz. Siyasette meclisteki partilerin gündemi farklı, vatandaşların gündemi farklı vatandaşın asıl gündemi işsizlik, gelir dağılımındaki haksızlık, yoksulluk, fakir iken siyasiler bu gündemlerle değil, halka yalan söyleyerek kandırıyorlar. Isparta’da %12,5 işsiz var.Paralar yatırıma değil bankalarda yatıyor. Isparta’da bankalardaki mevduat 1.9 milyar TL’dir. Kullanılan kredi ise 1.7 milyar TL’dir. Bu ilginç bir göstergedir. Isparta’da sanayi, tarım, hayvancılık bitme noktasına geldi. Isparta’nın merkez caddelerindeki dükkanlar kiralık yazılar dan geçilmiyor. Isparta 2010 yılının ilk altı ayında 18 milyon TL kredi kartı borcu takibe düşmüştür. Takibe düşen kredi kartı miktarı 214 milyon TL’dir. Isparta nüfusu’nun tamamı’nın yakını bankalara borçludur. Vatandaşların gündemi bu iken siyasiler büyük millet meclisin’de kavga ediyorlar" dedi.

Yeni İl Yönetim Kurulu Şu İsimlerden Oluştu;
Yaşar Gürtoplu,
Abdulbaki Özyurt,
Ramazan Akça,
Hüseyin Yıldızhan,
Yusuf Tetik,
Uğur Tura,
Kamin Gülal,
Abdullah Korkmaz,
Adem Oflaz,
Mevlüt Sarışahin,
Nebi Yollu,
Muhammet Mor,
Yasin Çetin,
Kenan Büyükleblebi seçilmişlerdir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum