Saadet Partisinden 3 Aday Adayı

Saadet Partisi İl Başkanı şu ana kadar kendilerine Cevat Gençay, aylık il divan toplantısında 3 aday adayının başvurduğunu bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2011 11:40
Saadet Partisinden 3 Aday Adayı

Saadet Partisi İl Başkanı şu ana kadar kendilerine Cevat Gençay, aylık il divan toplantısında 3 aday adayının başvurduğunu bildirdi.

Saadet Partisi aylık Divan Toplantısını dün parti binasında gerçekleştirdi. İl Başkanı Cevat Gençay, toplantıda seçim vaatlerini ve partilerinden aday adayı olan 3 ismi açıkladı.

İktidar olmaları halinde 13 Haziran günü havuz sistemini kurarak yüzde 50 zam yapacaklarını duyurdu. Üniversite öğrencilerinin harçlarının kalkacağını ve herkese eşit eğitim imkânı verileceğini de bildiren Gençay, şöyle devam etti: “Yeni bir Anayasa yapacağız. Kendi milletimizin inancına uygun bir Anayasa olacak. Gelir dağılımında adalet sağlayacağız. İthalatı kaldıracağız. 8 yıllık zorunlu eğitimi tarihe gömeceğiz. Bizim zamanımızda eğitim 4+4+3 şeklinde olacak ve her öğrenci istediği bölümde okuyacak” dedi.

DP, BBP VE TP İLE İTTİFAK YAPACAĞIZ
Partimizin almış olduğu kararları herkese her yere anlatacağız. Ama biz yapacağız demeyeceğiz, yaptık bir daha yapacağız diyeceğiz. Bu arada Demokrat Parti, Türkiye Partisi ve Büyük Birlik Partisi ile ittifak yapacağız. Önümüzdeki günlerde de bu partilerimizi ziyaret edip diyaloglarımızı geliştireceğiz.

3 ADAY ADAYI KENDİNİ GÖSTERDİ
İl Başkanı Cevat Gencay “Son olarak 24. Dönem milletvekili aday adaylarımız da yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Müracaatın son günü 22 Mart. Bu tarihe kadar aday adaylıkları açıklanabilir. Şimdiye kadar Ebru Kağıtçılığın sahibi işadamı Abdulbaki Özyurt, Şarkikaraağaç ilçesi Belediye başkan adayı Dinçer Demirezer ve Isparta’nın tek şehir planlamacısı Harita Mühendisi Hüseyin Yıldızhan aday adaylıklarını açıkladılar. 27 Mart’ta temayül yoklaması ve mülakatımız olacak. Burada adaylarımız belirlenecek. Bu anlamda fikirler çok önemli. Biz diğer siyasiler gibi burada fikir sunup yukarıda isimleri değiştirmiyoruz. Güzel bir tercih yapalım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum