Saadet Partisi’nin İl Kongresi Yarın

Saadet Partisi İl Kongresi yarın gerçekleştirilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2014 11:51
Saadet Partisi’nin İl Kongresi Yarın

Halı Sarayı’ndaki kongre saat 12.00’de Sanatçı Ammar Acarlıoğlu’nun söyleyeceği ilahilerle başlayacak. Saat 13.30’dan itibaren ise kongreye geçilecek. Kongrede mevcut İl Başkanı Cevat Gençay tek aday olarak seçimlere girecek. Kongreye Genel Başkan Yardımcısı İlyas Töngüç katılacak.

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, konu il ilgili olarak dün saat 11.00’de parti binasında bir basın toplantısı yaptı. Başkan Gençay, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bilindiği gibi seçim sürecinde bulunuyoruz. Partilerin belediye ve il genel meclisi üyesi aday listeleri açıklandı. Bizde bu doğrultuda listemizi yaparak İlçe Seçim Kurulu’na teslim ettik. Bizim listemiz hiç kimsenin huzursuz olmayacağı, rahatsız olmayacağı bir liste oldu. İnşaallah 30 Martta bu listelerle başarıyı yakalayacağız.

Bu doğrultuda; İl Kongremizi 23 Şubat 2014 Pazar günü yani yarın gerçekleştireceğiz. Kongremiz Halı Sarayı Düğün Salonunda saat 12.00’de Sanatçı Ammar Acaroğlu’nun beyitleriyle başlayacak. Saat 13.30’da ise kongreye geçilecek ve kongremizde partimizin Belediye Başkanı, Belediye Meclis üyeleri ve İl genel meclis üyesi adaylarımızı tanıtacağız. Kongremize Partimizin Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sayın İlyas Töngüç bey de katılacak.

Kongrede il yönetimimiz için seçimler de yapılacak. Bu konuda yönetici arkadaşlarımız başkanlık için tekrar beni uygun gördüler ve kongredeki seçimlerde il başkanlığına aday olarak benim başkanlığımdaki tek liste ile gideceğiz. Ben buradan tüm Isparta halkımızı kongremize davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum