Saadet’ten Milli Eğitim Atağı

Saadet Partisi Isparta Gençlik Kolları “Milli Eğitim Başlıyor” eğitim semineri ile çalışmalarına başladı. 3 Şubat’ta Antalya’da gerçekleştirilecek olan seminer ‘Önce ahlak ve maneviyat’ şiarıyla toplanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2013 13:13
Saadet’ten Milli Eğitim Atağı

Konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Saadet Partisi Geçlik Kolları Başkanı Yasın Toros Coşaner şunları söyledi;

“Bir ülke düşünün ki; gelecek nesilleri emanet edilecek genç bir nesil olmasın, bir ülke düşünün ki gençliği manevi kültür ve heyecanla yoğrulmuş olmasın, bu ülkedeki gençliğin ismindeki sıfatı “Milli” olmasın elbette ki düşünülemez ve fakat gençliğin en büyük imkanı şuurlu bir nesil ve genç toplumun bay ve bayanıyla manevi bir görüşün etrafında değerler manzumelerine imza atacak genç nesil yetiştirilmesi ve bunu iki cihan saadetine yol bulacak eğitimden geçsin ve adı Milli eğitim olsun.

Milli Eğitim, bir toplumun kendi inancına, mefkûresine, kültürüne bağlı olarak uygun şekilde yeni nesillerine inanç, kimlik, değer, sorumluluk ve heyecan aşılamasıdır. Ancak ülkemizde ve dünyada kimlik bunalımlarının, sekülerleşmenin ve küresel empozelerin arttığı bu dönemde Saadet Partimiz, özellikle gençlerimizin eğitimiyle ilgilenmekte; onları inancının ve tarihinin aktif katılımcıları yapmaya çalışmaktadır. Bundan dolayıdır ki tarihi sorumluluğumuzun bilincinde kendimizi ve çevremizi “Önce Ahlak ve Maneviyat” düsturu ile ilm-i siyasete, irfana, edebe, hikmete ve ferasete dayalı olarak eğitmek, şuurlandırmak ve heyecanlandırmak için besmele merkezli, Milli Eğitim başlıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.