Sabah Namazıyla Başlıyor Sahura Kadar Çalışıyor

Sabah Namazıyla Başlıyor Sahura Kadar Çalışıyor / “En Az 100 Bin Oy Alacağız”

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2018 14:28
Sabah Namazıyla Başlıyor Sahura Kadar Çalışıyor

Milletvekili aday listelerinin açıklamasıyla birlikte siyasette tansiyon da yükseliyor. CHP Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, yoğun bir tempoyla çalışmalarına başladı. Ceyhan’ın Sabah Namazıyla başlayan seçim çalışması sahura kadar devam ediyor. Hedef ise en az 100 bin oy.

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Sağlam, dün CHP İl Merkezi’nde gazeteciler ve partililerle buluştu. İsa Önder Dinçtürk ve Eyüp Ersoy ise buluşmaya mazeret göstererek katılmadı.

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü burada yaptığı konuşmada; “11 aday adayımız içerisinden merkez yoklamasıyla 4 adayımız belirlendi. Bu noktadan sonra tek işimiz var; seçimler. Cumhurbaşkanı bizim desteklediğimiz aday olacak, Isparta’da birinci parti olacağız. 4 partinin ittifakı içerisinde güzel bir çalışma yürüteceğiz. Artık dedikodu dönemini bitirdik” dedi. CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, bugün saat 13:30’da gerçekleştirilecek olan Meral Akşener mitingine de tüm partililerin katılımını istedi.



ATATÜRK’ÜN ASKERİ CUMHURİYET’İN YURTTAŞIYIZ
CHP Isparta Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan da partililere hitaben coşkulu bir konuşma yaptı. Ceyhan, “Türkiye Cumhuriyeti bölünmez bir bütündür. Bu uğurda çalışmaya devam edeceğiz. Atatürk’ün askerleri, Cumhuriyet’in yurttaşları olarak kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz” dedi.

ISPARTA HALKINA SÖZ VERİYORUM
Ceyhan, “Buradan basınımız huzurunda tüm Isparta halkına söz veriyorum. CHP Isparta’da birinci parti olacak. 2 Milletvekili ile Ankara’ya gideceğiz. En az 100 bin oy alacağız. Esnafımız siftah yapmadan kepenk kapatıyor. Memurumuz evine ekmek götüremiyor. Köylümüz üretemiyor, ürettiğini satamıyor. AKP’nin sokağa çıkacak yüzü yok” diye konuştu.

16 YILDIR BECEREMEDİLER… BECERİKSİLER
AK Parti’nin aday listesine de göndermede bulunan Mustafa Ceyhan, “Ramazan ayındayız. Allah’a dua ettim. Bu Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel Isparta’dan aday olsun diye. Dualarım kabul oldu. 2 beceriksize Isparta’yı dar edeceğim. 16 yıldır bunlar hiçbir şey yapamadılar. Ne söz verdiniz de ne yaptınız? Ey Süreyya Sadi Bilgiç, sen neden 16 senedir bakan olamadın? Bakın bunlar 2. üniversiteyi kurmayı bile beceremediler. 2. üniversite projesi benim projemdir. Eğirdir Üniversitesi olarak bir üniversite kurulması için TBMM’ye gider gitmez dilekçe vereceğim demiştim. Bunu 2015’te söyledim. Bunlar 2018’de SDÜ’yü yumurtlattı. Biz yumurtlamış üniversite istemiyoruz” dedi.

SABAH NAMAZINDAN SAHUR’A KADAR ÇALIŞACAĞIZ
Çalışma perspektifiyle ilgili de bilgiler veren Mustafa Ceyhan, “203 köy, 12 ilçe, merkezdeki tüm mahalleler… Sabah namazında başlayacağım çalışmaya. Her gün başka bir camide sabah namazını kılıp, her gün başka bir yerde iftar açacağım. Sahura kadar çalışmaya devam edeceğiz. Bu tempo, bu coşku hiç düşmeyecek. Isparta’yı bu beceriksizlerin eline bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

ISPARTA İÇİN PROJE ÜRETİYORUM
Ankara ve İstanbul’da toplam 7 ofisin Isparta için proje ürettiğini kaydeden Mustafa Ceyhan, “Ben İstanbul ve Ankara’da 7 ayrı ofiste Isparta için projeler üzerine çalışıyorum. Hiç çekinmeyin. Önümüzdeki günlerde dosyalarla, projelerle çıkacağız meydanlara. Hiçbir CHP’linin yüzünü yere düşürtmeyeceğim. Bakın bunlar Mart’taki yerel seçimleri Kasım ayına alacaklar. Kasım’da belediyeyi de CHP alacak. Ispartalı kadınlarımız, partili kadınlarımız Isparta Belediye Başkanı siz olacaksınız, siz seçeceksiniz Belediye Başkanını. Hazır Olun. 24 Haziran’dan itibaren iktidarın değişimine hazır olun” dedi.



SEVGİ DİLİ KULLANACAĞIZ
CHP 3. sıra Milletvekili Adayı Zafer Sağlam da yaptığı konuşmada; “CHP emekçilerini selamlıyorum. Bizler bir aileyiz. Hiçbir zaman siyasi hasım olmadık. OHAL koşullarında bir seçime giriyoruz. AKP bir nefret dili kullanıyor. Ülke olarak ağzımızın tadı kaçtı. Sevgi dili kullanacağız. Yüreklere hitap edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum