Sabancı Baharı 2011 Sona Erdi

Sabancı Holding tarafından düzenlenen ve "eğlenceyi kendi tarzında yaşa" sloganıyla yola çıkan Sabancı Baharı sona erdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2011 17:18
Sabancı Baharı 2011 Sona Erdi

 

Sabancı Holding tarafından düzenlenen ve "eğlenceyi kendi tarzında yaşa" sloganıyla yola çıkan Sabancı Baharı sona erdi.

Sabancı Holding'den yapılan yazılı açıklamada, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi'nde gençlerle buluşan Sabancı Baharı aktivitelerine yaklaşık 200 bin gencin katıldığı bildirildi.

Gündüz aktivitelerinde birbirinden farklı kültürel ve sanatsal etkinliklerle eğlenceli vakit geçirme fırsatı yakalayan gençlerin, aynı günün gecesinde de Nil Karaibrahimgil'in performansını izlediği belirtildi.

facebook.com/sabanciholding adresinden gençlerin içeriğini belirlediği Sabancı Baharı gündüz aktivitelerinde bu yıl çikolata yapım atölyesi, tasarım atölyesi, DJ'lik atölyesi, çömlek yapım atölyesi, resim atölyesi, PES ve karaoke turnuvaları gibi aktivitelerin yer aldığı kaydedildi.

-SUAT ÖZYAPRAK-
Sabancı Holding Kurumsal İletişim Direktörü Suat Özyaprak, konuya ilişkin değerlendirmesinde, bu yıl ikincisini hayata geçirdikleri Sabancı Baharı'na yaklaşık 200 bin gencin katıldığını belirterek, "Dolaylı olarak ulaştığımız kişi sayısı bu rakamın çok daha üstünde. Sabancı Baharı; gençlerle buluştuğumuz, onlarla yan yana yürüdüğümüz, birlikte eğlendiğimiz ve birbirimize katkıda bulunduğumuz bir etkinlik. Bu projeyi gençler istedi, tasarladı ve geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bizlerle birlikte hayata geçirdiler. Biz Sabancı Baharı'yla gençleri daha da yakından tanımayı, onların da Sabancı markasını daha yakından tanımalarını hedefledik" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.