Sabır Binlerce Hayattır

İl Emniyet Müdürü, şoförleri uyararak: “Bir saniyelik sabır ve hoşgörü hayat kurtarır. Lütfen dikkatli olun” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2012 09:47
Sabır Binlerce Hayattır

İl Emniyet Müdürü, şoförleri uyararak: “Bir saniyelik sabır ve hoşgörü hayat kurtarır. Lütfen dikkatli olun” dedi. 

Emniyet Müdürü Ahmet zeki Gürkan; “Her türlü öneri ve taleplerinizi, İl Emniyet Müdürlüğümüzün www.isparta.pol.tr internet adresi üzerindeki öneriler linkini tıklayarak veya dilekçe yolu ile bize ulaştırabilirsiniz” diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Gürkan Zora; “Emniyet Müdürlüğü’nün hizmet vizyonu olarak, vatandaşlarımıza daha kaliteli, daha hızlı ve kesintisiz hizmet öncelikli hedefimizdir. Bu hedefin gerçekleşmesinde katılımcı yönetim ve ortak akıl, ortak çözüm ilkesi hep gözetilmektedir.

Vatandaşlarımızın da trafik güvenliği konularında sunacakları önerileri ile, kentin trafik yönetimine katkılarını sağlamak, sorunlarımıza ortak çözüm aramak, mağduriyetleri en aza indirmek amacıyla yeni çözüm yöntemleri geliştirmekteyiz. Kentimizin önemli caddeleri başta olmak üzere, vatandaşlarımızın yararlandığı yollar ve kavşaklardaki noksanlıklar ile mevcut uygulamaların gözden geçirilerek gerekli düzenlemelerin yapılması Emniyet Müdürlüğümüzce planlanmaktadır. Bu nedenle; Cadde ve yollar üzerinde yapılacak olan düzenlemeler ve iyileştirmeler ile ilgili her türlü öneri ve talepler değerlendirilecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.