Sabri Caner, Veda Etti

Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Isparta'dan bu hafta sonu ayrılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2012 09:57
Sabri Caner, Veda Etti

Tayininin Balıkesir’e çıkması nedeniyle ilimizden ayrılacak olan Sabri Caner, son kez merkez ilçe okul müdürleri ve ilçe milli eğitim müdürleriyle buluştu. Caner, 8 ay gibi kısa bir sürede hedeflerini tamamlayamadığını söyledi ve “Yerime gelen arkadaşım umarım tamamlar” diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Isparta’dan ayrılıyor. 14 Şubat’ta göreve başlayan Sabri Caner’in tayini Balıkesir’e çıktı. Bakanlıktan yazısı çarşamba günü gelen Caner, hafta sonunda ilimizden ayrılacak olması nedeniyle merkez ilçe okul müdürleri ve ilçe milli eğitim müdürleriyle son kez bir araya geldi.

Öğretmenevi Toplantı Salonu’ndaki veda töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, “Başlangıçta heyecanlıydım ama ayrılık üzücü” diye söze başladı. Caner, “Bugün bu şekilde konuşmak son derece zordur, başlangıç son derece heyecanlı oluyor, ama ayrılık gerçekten çok hüzünlü oluyor. Ben daha ilk başta söylemiştim, yüzlerinize bakarak söylemiştim. Bu müdürlerler iyi çalışabileceğimi, mevcut kadro ile işi çok iyi götürebileceğimizi söylemiştim. Dökmeden, kırmadan, dağıtmadan, disiplin içinde arkadaşlarımızın hiçbiri mümkün mertebe üzmeden, kırıldım ama kırmadan, üzüldüm ama üzmeden ne kadar çaba sarfettiğimi bilirsiniz. Allah’a hamdolsun, bunun çok faydasını gördüm. Benim için çok önemli bir tecrübe oldu. Gideceği yerde de aynısını uygulayacağım” dedi.
Sabri Caner, 4+4+4 eğitim sisteminin uygulanmaya başladığı bir dönemde Isparta’da görev yaptığını söyleyerek, kimi zaman ailelerle ve eğitim çalışanları ile ters düştüğü noktalar olduğundan bahsetti. Caner, “Yeni eğitim sisteminin uygulanmaya başladığı dönemde işe başladığım için zaman zaman velilerle, okul müdürleriyle ters düştüğüm noktalar oldu ama sistem bunu gerektiriyordu” diye konuştu.
Milli Eğitim Müdürü Caner, Balıkesir’e atanmasına ilişkin yazının da kendine ulaştığını söyledi.

Sabri Caner, “Sözün bittiği yer böyle bir durum olsa gerek” dedi ve tüm eğitim çalışanlarından helallik diledi.
Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, konuşmasını alkışlarla tamamladı ve müdürleri tek tek kapıda uğurladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum