Sabri: Volkan Özür Dilemedikten Sonra Ben Muhatap Olmam

Sabri Sarıoğlu, bir televizyon programında, geçen sezon Volkan Demirel'le yaşadığı gerilimle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2013 14:59
Sabri: Volkan Özür Dilemedikten Sonra Ben Muhatap Olmam

Galatasaray'ın kaptanı Sabri Sarıoğlu, bir televizyon programında Volkan Demirel'le ilgili açıklamalarda bulundu.

VOLKAN'DAN ÖZÜR BEKLİYOR
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ile yaşadığı kavga hakkında da konuşan Sabri, "Benim Volkan Demirel'e yaptığım bir hata yok, o şahıs benden özür dilemediği müddetçe muhatap olmam" dedi.

FENERBHAÇE'Yİ TEBRİK EDİYORUM
Sezonun ilk yarısını değerlendiren Sabri, "Fenerbahçe şu an lider durumda kazanıp puan farkını koruyarak devre arasına girmek istedi. Tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYA KONUSU
Sosyal medyada kendisi hakkında yapılan yorumları da takip ettiğini vurgulayan Sabri, "Taraftarların 3-4 senedir bana yakıştırdığı bir lakap. Twitter'ı çok fazla takip edemiyorum. Daha fazla gündemi takip etmeye çalışıyorum. Adıma açılmış çok sayıda sahte hesap var ama kulübün resmi internet sitesinde resmi Twitter hesabım yazıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum