Sadece Fragmanını 2 Milyon Kişi İzledi

Yeni bölümün fragmanı internette 2 milyon kişi tarafından izlenirken, Polat Alemdar yeni imajıyla oldukça ilgi görüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Eylül 2011 07:30
Sadece Fragmanını 2 Milyon Kişi İzledi

Yeni bölümün fragmanı internette 2 milyon kişi tarafından izlenirken, Polat Alemdar yeni imajıyla oldukça ilgi görüyor. Hakan Boyav ve Reha Özcan’ı da kadrosuna katan Kurtlar Vadisi Pusu ekibi, sezona oldukça iddialı başlıyor.

Yeni sezonda yine gündemi yakından takip edecek olan Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümünde cevap arayacak olan sorulardan bazıları:

Kurtlar Vadisi Pusu’nun sezon finalinde kızının yaşadığını öğrenen Polat Alemdar, Aron Feller’e “Bana kızımı verin, ne istiyorsanız yapayım” demişti.

Kızının yaşadığını öğrenen Polat Alemdar, Feller’in isteklerine ne cevap verecek? Polat Alemdar, kızına kavuşabilecek mi?

Kaşifoğlu Yaşar’ın kızını öldürmüş, Polat da üzerine gitmeye karar verdiği Kaşifoğlu’nu Yaşar’a teslim edeceğine söz vermişti. Kaşifoğlu şimdi ne yapacak? Alper’den ne isteyecek? Polat ve ekibi, Kaşifoğlu’nu yakalayabilecek mi?

Polat Alemdar ve ekibini yeni sezonda bekleyen yeni sürprizler neler olacak?

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.