Sadece Şehir Merkezini Temizlediler

Isparta’ya kar yağdı. Hayat felç oldu. Kentte dün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2012 15:25
Sadece Şehir Merkezini Temizlediler

Isparta’ya kar yağdı. Hayat felç oldu. Kentte dün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Meteorolojinin verilerine göre yağışın etkili olduğu saatlerde kar kalınlığı 12 santimetreye kadar yükseldi.

Sabahın erken saatlerinde başlayan kar yağışı Isparta’da hem sürücülere hem de vatandaşlara zor anlar yaşattı. Karla mücadeleye geç saatlerde başlayan Isparta Belediyesi de vatandaşın gözünde sınıfta kaldı.

Kar yağışının özellikle Yeni Sanayi Sitesindeki esnaf mağdur oldu. Belediye ekiplerinin çalışma yapmadığı yeni sanayi sitesinde esnaf kendi imkânlarıyla yağan karı temizledi.
Belediye’nin çalışma yapmadığı tek yer sanayi sitesi değildi. Mahallelerde ise durum daha kötüydü.

Emre ve Davraz Mahallesindeki vatandaşlarda Belediye ekiplerinin sokaklarını temizlemek için çalışma yapmadığını belirterek, “Biz kendi imkanlarımızla sabahtan bu yana karları temizliyoruz. Sabahleyin çocuklarımız okula zor gittiler. Okulların tatil olmasıyla birlikte okuldan dönüşte de zorluklar yaşadılar. Evlerimizden çıkamaz hale geldik” dediler.
 
KAR YAĞIŞI SÜRÜCÜLER OLUMSUZ ETKİLEDİ
Aşırı kar yağışından sürücülerde olumsuz etkilendi. Çünür kavşağı ve İstanbul yolu üzerinde bazı araçlar kaldı, bazıları ise güçlükle yoluna devam edebildi. Yağan karla birlikte kazalarda meydana geldi. Uğur Aldan yönetimindeki 32 AN 777 plakalı otomobil İstanbul yolu üzerinde kaza yaptı. Kazanın ardından sürücü Uğur Aldan emniyet ekiplerinin duyarsız kalmasına sitem etti. Isparta’ya yağan kar yağışının tablosu böyleydi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum