Sadece Tabeladan İbaret Değil

Sadece Tabeladan İbaret Değil

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2021 16:41
Sadece Tabeladan İbaret Değil

Isparta Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Belediye sınırları içinde ikamet eden temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ve hayatlarını en düşük seviyede dahi sürdürmekte güçlük çeken dar gelirli, yoksul, muhtaç, kimsesiz ve engellilere bütçe imkanları dahilinde yaptığı sosyal yardımlar ve sosyal hizmetler vatandaşların büyük takdirini topluyor.

SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YORULMADAN ÇALIŞIYOR

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in büyük bir hassasiyet gösterdiği “Sosyal Belediyecilik Hizmetleri” için Isparta Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda vatandaşların, özellikle mahalle muhtarlarının işbirliğinde, yardımla buluşmaları için yoğun bir çalışma yürütülüyor.

 “ÇALIŞMALARIMIZIN TEMELİNİ HOŞGÖRÜ OLUŞTURUYOR”

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Isparta Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Fatih Eti tüm çalışmaların temelini hoşgörünün oluşturduğunu belirtirken; “Isparta Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü olarak bütün ekibimizle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşarak sorunlarını çözüme kavuşturmak adına çalışıyoruz. Halkımıza sosyal belediyeciliğin gerektirdiği şekilde hizmetlerimizi sunuyoruz.” Belediyemiz imkanları dahilinde tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hayatlarına dokunmaya ve sorunları birlikte çözmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TABELA DA DEĞİL HALKIN YANINDA HİZMET VERİYOR

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü; Gıda, Kıyafet, Yakacak, Temizlik Malzemesi, Kırtasiye, Doğal Afet durumlarında mağduriyet yaşayan vatandaşlara nakdi yardım, Tıbbi araç gereç ihtiyacı olana uygun olan mal veya malzeme yardımlarını yaparak Ak Parti Belediyeciliğini gönülden yapıyor.

Aynı zamanda Doğuştan veya sonradan herhangi bir neden ile bedensel, görme, işitme, zihinsel, ruhsal duygusal, ve sosyal yeteneklerini çeşitli derecelerde kaybetmesi nedeniyle toplumsal yaşama uyum sağlama ve günlük gereksinimlerini karşılama güçlükleri olan ve korunma, bakım, iyileştirme, danışmanlık ve destek hizmetlerine ihtiyaç duyan engelli vatandaşlara da yardım eden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, başarılı çalışmalarıyla hizmet vermeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.