Sadettin Bilgiç (Koca Reis) Toprağa Verildi

Adalet Partisi kurucularından ''Koca Reis'' lakaplı Sadettin Bilgiç (92), Şarkikaraağaç ilçesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2012 15:01
Sadettin Bilgiç (Koca Reis) Toprağa Verildi

Şarkikaraağaç Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninde, Bilgiç'in oğulları AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Fahrettin Bilgiç ve Mehmet Takiyyüddin Bilgiç taziyeleri kabul etti.

Öğle namazının ardından Isparta Müftüsü Mehmet Emin Avcı'nın kıldırdığı cenaze namazının sonrası Bilgiç'in cenazesi Kale Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirer, Isparta Valisi Memduh Oğuz, AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, eski Türk Tarih Kurumu Başkanı ve MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, eski CHP Milletvekili İlhan Kesici, eski Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, ajans32 editörleri, belediye başkanları, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, daire amirleri, ve çok sayıda partili ile Bilgiç'in ailesi, yakınları ve iş arkadaşları katıldı.

Koca reis topraga verildi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum