Sağduyulu Olun Çağrısı

Sağduyulu Olun Çağrısı

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2016 11:23
Sağduyulu Olun Çağrısı

Isparta Yörük Türkmen derneği başkanı Hasan Parlakyıldız, Süleyman Demirel Üniversitesinde geçtiğimiz hafta meydana gelen üzücü olayı kınayarak bir daha yaşanmaması için gençleri sağ duyulu davranmaya davet etti.

Parlakyıldız yaptığı açıklamada gençler şöyle seslendi; "Son günlerde güzel yurdumun ilim ve irfan yuvası olan üniversitelerimizde meydana gelen olayların sebebini anlamak için aklımız yetmez duruma geldi. Huzur kenti olan ilimizde de geçtiğimiz günde meydana gelen olayda gencecik bir kardeşimiz yaralanmış olup operasyon geçirmiş durumdadır öncelikle bu kardeşimize rabbimden acil şifalar diliyorum.

Gençler yapmayın bir aynı ırkın yan yana omuz omuza dayanışma içerisinde yaşayan et ile tırnağız. Biz Çanakkale’de 35 km lik uzunluğundaki yarım ada da İngilizlerin Avustralya Hindistan ve Yeni Zelanda’dan toplayıp getirdiği hiçbir şeyden haberi olmadan savaşa soktukları ve ne için savaştıklarını bilmeden Gelibolu yarım adasında yatmaktadır. Sana kapalı kapılar ardında Necip Türk milleti Kendini dünyada egemen olduklarını zanneden İngilizler vermedi. Sizlere kapalı kapılar ardında kulaklarınıza neler fısıldanıyor bilmiyorum ama gidişatınız doğru değil elin gavuru sizi kullanıyor çünkü bizler İslam ahlak ve fazileti Türklük gurur ve şuuru ile yaşayan bir milletiz dolayısıyla senin isteklerinde asla ve asla yerine gelmez sana Güneydoğu Anadolu’yu vermeyiz sadece Kardeş kardeşin kanını dökmüş olursunuz sonuçta sizler tarih sahnesinden yok olursunuz.

Şöyle dön tarihe bir bak Peygamber (SAV) efendimizin övgüsüne mazhar olmuş bu millet Malazgirt te Çanakkale’de Sarıkamış’ta dinsizlere bu toprakları vermedi.

Gençler 70.000 öğrencisi olan ve Yurdumun her ilinden tercih edilen SDÜ geleceğini bu tür kötü olaylarla anılmasına kaos ortanın yaratılmasına öncelikle Isparta halkı karşı çıkacaktır. Bu Üniversite sana da yeter bize de yeter gel kardeşçe yaşayalım.

Tarih sahnesine baktığımız da deden ile dedem Çanakkale'de Sarıkamış'ta Antep'te Maraş ta Urfa da yan yana yatmakta öncelikle bunları bir düşün, bunları düşünürken sen İslam ahlakı ile ahlaklanmadın ise kusura bakma “Ya seveceksin, Ya da terk edeceksin” dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum