Sağlığa Büyük Önem Veriyoruz

Hükümetin, en büyük yatırımlarından olan sağlık, Isparta'da kendini farklı hissettirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2013 12:09
Sağlığa Büyük Önem Veriyoruz

Isparta’yı sağlığın başkenti yapmak için gerekli çalışmaların yapıldığını da söyleyen Milletvekili Özel, “Sağlıkta Türkiye’de ilk üçte yer alıyoruz.

Yerimizi daha ileri taşımak için Genel Sekretere, Sağlık Müdürümüze büyük iş düşüyor. Isparta’da sağlık hizmetleri hiçbir şekilde geriye gitmeyecek. Daha ileriye gidecek” dedi. AK Parti Milletvekili Recep Özel, Isparta’nın sağlık alanında asla geriye düşmemesi gerektiğini söyledi.

SAĞLIK TESİSLERİ AÇILACAK
Isparta’nın sağlıkta Türkiye’nin önemli illerinden biri olduğuna dikkat çeken Milletvekili Özel, bu kapsamda kente 5 sağlık tesisi daha açılacağını kaydetti.

Özel, “Tesislerimizden biri Vatan mahallesinde tamamlandı. birisi Gönen’e, diğeri Uluborlu’ya, Aksu’ya açılıyor. Senirkent’e ve Şarkikaraağaç’a devlet hastaneleri açılıyor. Sağlığa büyük önem veriyoruz. Bu önem devam edecektir” dedi. Sümer Halı arazisi üzerine yapılacak olan Bölge Hastanesine de değinen AK Parti Milletvekili Özel, “Türkiye’de ilk önce hizmete girecek olan bölge hastanesi Isparta’dır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum