Sağlık Bakanlığı Eğirdir’e Kör Baktı!

Sağlık Bakanlığı Eğirdir’e Kör Baktı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2015 10:44
Sağlık Bakanlığı Eğirdir’e Kör Baktı!

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Sağlık Bakanlığı’nın Eğirdir Kemik, Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne üvey evlat gibi baktığını ileri sürerek, ‘’Devlet buraya gerekli yatırımı yapmadı. Bunları söylemesem kendime ihanet ederim. Oraya kör baktılar Türkçesi bu’’ dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, ilimizdeki tek ihtisas hastanesi olan Kemik, Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’yle ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya attı. Şengöl, İlçede kurulu bulunan ve Türkiye’nin ilk kemik hastalıkları alanında hizmet veren hastanelerinden biri olan kuruma Sağlık Bakanlığı’nın gerekli yatırımı yapmadığını ileri sürdü. Bakanlığın Eğirdir’deki hastaneye bir miktar üvey evlat gibi baktığını bildiren Şengöl, ‘’Kemikle ilgili bir hastanede belli güncel cihazlar yok ise doktor kral olsa yalan! Devlet gerekli yatırımı yapmadı. Doktor gönderdi ama doktor bundan 50 yıl önce el sanatı şekliyle normal röntgenle çektiği şeyleri yapıyordu. Şimdi ne var? MR var. Ayrıca Türkiye’de ortopedist sayısı çoğaldı. Eğirdir’de hastaneye gerekli aletler, cihazlar verilsin yine harikalar yaratacaktır’’ dedi.

SANIRIM SAĞLIK BAKANLIĞI EĞİRDİR’İ KISKANIYOR
Öte yandan Eğirdir Kemik, Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin bir ihtisas hastanesi olduğunu ve böyle kalması gerektiğine dikkat çeken Şengöl, ‘’İhtisas hastanesini Sağlık Bakanı gelir ‘Devlet hastanesi yapacağız’ derse bu bir yanlıştır. Biz devlet hastanesi yapılmasın demeyiz. Zaten o görevi yapıyor. Ama ihtisas hastanesi demek bir özel durum. Sağlık bakanlığı bizi kıskandı mı diyeyim, bu kadar ilçede bunlar olur mu diye düşündü diyeyim, hiç kötü niyetli olmuyorum fakat şeytan içimden de dürtüyor. Konuşmasak da kendimize ihanet ederiz. Oraya kör baktılar Türkçesi bu’’ diye konuştu.

ALLAH HASTANE YÖNETİCİSİNİ EĞİRDİR’E TAYİN EDENLER RAZI OLSUN
Diğer taraftan Op. Dr. Besir Andaç Aksoy’un Eğirdir’e geldikten sonra hastanenin küllerinden yeniden doğduğunu belirten Şengöl, ‘’Allah onlardan, onu Eğirdir’e tayin edenlerden, anne ve babasından razı olsun. Ben gözle görüyorum, gelenlerden dinliyorum. Hastane Yöneticimiz gayet başarılı’’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.