Sağlık Ordusu Büyüyor

Sağlık Ordusu Büyüyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Eylül 2015 18:35
Sağlık Ordusu Büyüyor

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, Isparta Sağlık ordusuna 26 tabibin katıldığını söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Karakaya, “Isparta İl Sağlık Müdürlüğü olarak tüm sağlık çalışanları ile daha iyi şartlarda kaliteli ve kesintisiz sağlık hizmeti sunmak için vatandaşlarımızın sağlık konusunda en iyi şekilde hizmet vermeye devam etmektedir.
Sağlık Bakanlığımıza İl Merkezi ve İlçelerimizdeki tabip ihtiyacımıza dair talebimizin bildirilmesi sonucunda; 3359 Sayılı Sağlık Hizmetleri Temel Kanununa göre yurt içinde veya yurt dışında tıp, tıpta uzmanlık ve yan dal uzmanlık eğitimini tamamlayanlardan Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından çekilen kura sonucunda;
Isparta Sağlık Ordusuna, 1 (bir) İç Hastalıkları Uzmanı, 25 pratisyen olmak üzere toplam 26 tabip katılmıştır. Hemşerilerimizin sağlık konusunda en iyi hizmeti alabilmeleri için İl Merkez ve ilçelerde tabiplerimiz görev almaya hazırdır.
2015 - 2016 yılı itibariyle ilimizde ilimize yerleştirilen sağlık çalışanları kadromuz genişlemeye devam etmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum