Sağlıkta Bir Yatırım Daha

Sağlık anlamında her gün bir adım daha ileriye giden Isparta’da yeni yapılan bina İl Sağlık Müdürlüğü ek binası ve Genel Sekreterlik idare binası olarak hizmet verecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2013 14:39
Sağlıkta Bir Yatırım Daha

Konuyla ilgili bir açıklama yayınlayan İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, “Isparta İl Sağlık Müdürlüğü Ek binası ve Genel Sekreterlik idare binası olarak hizmet verecek yeni binamızda ortak toplantı ve eğitim salonu da mevcuttur. Yeni binamızda İl Sağlık Müdürlüğünün kurum dışında hizmet veren birimlerimizi bir araya toplayacak ve vatandaşlarımızın ulaşmasını kolaylaştıracaktır. Genel Sekreterliğimizin idare binasına kavuşmasıyla daha verimli sistemli çalışmasına devam ettirebilecektir. Önümüzdeki günlerde hizmete girecek yeni binamız 1.268 m2 kapalı alana sahip olup 1.063.298,00 TL bir yatırımla gerçekleşmiştir.aha iyi imkanlarla Isparta Halkına hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.