Sağlıkta Birinciyiz Diyorlar Ama...

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Levent, SDÜ Tıp Fakültesi’nde Yeni Doğan Kardiyolojisi doktorunun bulunmadığını ileri sürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2014 13:51
Sağlıkta Birinciyiz Diyorlar Ama...

Bu anlamda hastaların çoğunun Antalya’ya gittiğini ifade eden Levent, ‘’İmkânı olanlar gidiyor. Ya diğerleri ne yapsın! Bu konuda çok şikâyet alıyoruz’’ dedi.

Genç kimliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Levent, SDÜ Tıp Fakültesi’nde eksikliği hissedilen Yeni Doğan Kardiyolojisi konusunda yetkilileri göreve davet etti. Son dönemde gerçekleştirdikleri ziyaretlerde halkın bu konuda yoğun tepkisinin bulunduğunu dile getiren Levent, sağlıkta 1. Olan Isparta’ya yakışmadığını bildirdi.

‘’SAĞLIKTA 1’İNCİYİZ DİYORLAR AMA MANZARA ORTADA’’
Birçok hastanın bu bölümde doktorun bulunmamasından dolayı başka illere gitmek zorunda kaldığını ancak birçok insanın maddi gücünün bulunmaması nedeniyle çocuklarını tedavi ettiremediklerini ifade eden Levent, şunları söyledi; ‘’Isparta’nın sağlıkta birinci olabilmesi için her anlamda donanımlı olması gerekiyor. Ancak halkı dinlediğimiz kadarıyla Isparta sağlıkta birinci değil. Çünkü insanlar sağlık alanında çok şikâyetçi. Özellikler yeni doğan kardiyolojisi konusunda çok şikâyetler alıyoruz. Yetkilileri bu eksikliği kapatmaları adına göreve davet ediyorum. Madem sağlıkta birinciyiz bunun hakkını vermemiz gerekiyor.’’

‘’YATIRIMA KARŞI DEĞİLİZ AMA BU DA YAKIŞMADI!’’
Öte yandan geçtiğimiz gün ilimizde temeli atılan Şehir Hastanesi konusuna da değinen Levent, ‘’Önce Bölge Hastanesi dediler sonra Şehir Hastanesi’ne çevirdiler. Isparta bunu hak etmedi! Diğer illere baktığımız zaman bizim hastanemizin sağlık ocağı gibi kaldığını görüyoruz. Biz daha fazlasını istiyoruz, Ispartalı hak ettiği hizmeti almak istiyor’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum