Sahaya Çıkacağız ve Kazanacağız

Sahaya Çıkacağız ve Kazanacağız

Yayınlanma:
Sahaya Çıkacağız ve Kazanacağız

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, “Ak Parti olarak Isparta’da halkımızla buluşabilecek, halkımızın tercih ettiği, halkımızın teveccühünü kazanmış adayımızla sahaya çıkacağız ve kazanacağız” dedi.

Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, K32 Habere şu açıklamalarda bulundu: “Öncellikle Ak Parti iktidar partisi olarak kendi adayını çıkaracaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan bu konuyla ilgili açıklamasını da yaptı. “1. olduğumuz yerlerde aday çıkarmamamız söz konusu değildir. Dolayısıyla bunu tabanımıza anlatamayız” ifadesinde bulundu. Biz de aynı görüşteyiz. Ak Parti olarak Isparta’da hep halkımızla buluşabilecek, halkımızın tercih ettiği, halkımızın teveccühünü kazanmış adayımızla çıkacağız. Halkımızın teveccühüyle  31 Mart günü Isparta’mızı inşallah Ak Parti’li bir belediye başkanımız ve ekibiyle beraber Ak Parti iktidarıyla buluşturacağız. Biz artık yerel seçimlere odaklandık. Bunun çalışmalarını da sahada yaptık. Biz karakterimizi ifade edeceğiz, halkımız istediği bir adayla çıkacağız.

 

YANLIŞ YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK

 

Mutlak suretle temiz geçmişi ve bununla beraber idari kabiliyeti teşkilatla olan bağı ve halkımızla olan bağı kuvvetli olacak. Yani bizim olmazsa olmazlarımızın şartları bunlar. Dolayısıyla bizim Ak Parti olarak belediye başkanlığını kazanabilmemizin şartlarında halkımız bize zaten sahada söyledi. Bizi kenarda köşede ‘şöyle olursa dikkat edin, böyle olursa dikkat edin’ gibi ifadelerde bulundu. Bunlar kendilerine söyledikleri bizlerce mahfus zaten. Bizim ne yapacağımız belli. Halkta karşılığı olmayan bir adayla kesinlikle sahaya çıkmayacağız. Bu net. Ak Parti olarak Isparta Belediyesi’ni Ak Parti iktidarıyla buluşturmak istiyoruz. Çünkü yanlış yapma lüksümüz yok. O yüzdende inşallah en iyi, en düzgün, en kalifiyeli Isparta’mıza en layık bir adayımızı açıkladıktan sonra sahaya ineceğiz. Sahaya indikten sonra da halkımızın teveccühü ile buluşturup 31 Mart’da da en iyi neticeyi alıp Isparta’mızla da Ak Parti belediyeciliğini buluşturmak için gayret sarfedeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum