Sahte Jandarma Yakayı Ele Verdi

Sahte Jandarma Yakayı Ele Verdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2020 12:58
Sahte Jandarma Yakayı Ele Verdi

Keçiborlu'da 2 kişiye kendisini jandarma personeli olarak tanıtan ve 'Evinizde bulunan paralar terör örgütüne ait' diyerek dolandıran şüpheli, jandarmanın operasyonu sonucu Denizli'de yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Senir Kasabası Orta Mahalle'de 25 Haziran Perşembe günü meydana geldi. İddiaya göre, kendisini jandarma personeli olarak tanıtan şahıs, mağdurlar K.A. ve S.A'yı, 'Evinizde bulunan paralar terör örgütüne ait' diyerek dolandırdı. Şüphelinin tespiti için Jandarmanın Dedektifleri olan Suç Araştırma Timi (JASAT), Denizli İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Keçiborlu İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş timleri koordineli olarak çalışma yürüttü. Kimliği tespit edilen şüpheli O.N.S. yapılan operasyon sonucu Denizli'de yakalandı. Gözaltına alınan şahıs, sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.