Sahte Parayla Yakalanan 3 Kişi Tutuklandı

Konya'dan aldıkları sahte 100 liralık banknotları piyasaya sürmeye çalışan 3 kişi, Isparta'nın Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Şubat 2012 14:32
Sahte Parayla Yakalanan 3 Kişi Tutuklandı

Konya'dan aldıkları sahte 100 liralık banknotları piyasaya sürmeye çalışan 3 kişi, Isparta'nın Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler tutuklandı.

Konya'dan aldıkları sahte banknotlarla Antalya'ya giden Önder Ç. (36), Mevlüt Ö. (31) ve Mevlüt Y. (57) kiraladıkları bir araçla Konya'ya dönerken Eğirdir İlçesi'nde bir restoranda yedikleri yemek karşılığı sahte para verdi. Restoran sahibinin paranın sahte olduğunu anlaması ve polise ihbarı üzerine takibe alınan şüpheliler Yalvaç ilçe merkezine geldikleri sırada Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Çınaraltı Bulvarı'nda durdurularak, arandı. Aramada şüphelilerin üzerinden sahte oldukları belirlenen 100 TL'lik 58 banknot çıktı.

Sorgularında sahte banknotları Konya'da Fatih adında birinden aldıklarını belirten şüpheliler adliyeye çıkarıldı. Savcılığın tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk ettiği 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mevlüt Ö.'nün daha önce de aynı suçtan Yalvaç'ta yakalandığı ve bir süre cezaevinde kaldıktan sonra geçen yılın Kasım ayında tahliye edildiği anlaşıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.