Sahte Polis Kimliği Kullanan M.A.L. Yakalandı

Sahte Polis Kimliği Kullanan M.A.L. Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2016 09:55
Sahte Polis Kimliği Kullanan M.A.L. Yakalandı

Geçtiğimiz günlerde vatandaşlar tarafından bir adet cüzdan bulunduğu ve içerisinde Polis kimliği bulunduğu bilgisi verilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ihbar değerlendirmeye alınarak bahsi geçen yerde cüzdan incelemeye alındı.

Bulunan cüzdan üzerinde yapılan inceleme neticesinde cüzdan içerisinde kimlik belgeleri, bir miktar para, senet, kredi kartı vb. şahsi eşyalar ile birlikte bir adet Polis kimliği bulunduğu tespit edilmiştir.

Bulunan Polis kimliğinin üzerinde yazan bilgilerden yapılan araştırma neticesinde nüfus cüzdan bilgileri ile aynı bilgilere sahip olduğu, şahsın halen polis olmadığı ve Emniyet Teşkilatından ihraç edilmiş olduğu ve kimliğin gerçek kimlik olmayıp renkli fotokopi ile çoğaltılmış olduğu tespit edildi.

Konu ile ilgili olarak halen polis olmadığı halde sahte Polis Kimliği taşıdığı anlaşılan M.A.L. isimli şahıs hakkında “Nüfuz Gaspı” suçundan yasal işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ