Said Yüce’den Festivale Ağır Eleştiri

Hadise konseri” gibi bir mübtezellikle...

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mayıs 2018 18:59
Said Yüce’den Festivale Ağır Eleştiri

AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, Isparta Gül Fuarı ve Uluslararası Gül Festivaline katılmayacağını festivale sert eleştiriler yaparak açıkladı. Yüce, “Efendimiz SAV’i hatırlatan “Gül-ü Muhammedi” “Hadise konseri” gibi bir mübtezellikle yad edilmemeli” dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, açıklamasında “Isparta Belediye Başkanının daveti üzerine Gül Festivaline katılacaktım. Ancak, Üç aylar ve Rahmet ayı Mübarek Ramazan arefesi Belediyelerimizden daha duyarlı olmalarını bekleriz. Efendimiz SAV’i hatırlatan “Gül-ü Muhammedi” “Hadise konseri” gibi bir mübtezellikle yad edilmemeli. Gül festivaline milletmizin değer ve hayat tarzına uymayan çirkinlikler gölge düşürmüştür. Isparta’mız Demokratlığı, Muhafazakarlığı ile bilinen bir ilimizdir. Her anlamda temsili, bu tür zihniyetlerle değil; milletimizin inanç ve değerlerine uygun şekilde olmalıdır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum