Sait Dilek: Isparta İstediğini Aldı..

Ak Parti Isparta Millet Vekili Said Dilek Basın toplantısı düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2010 14:18
Sait Dilek: Isparta İstediğini Aldı..

Ak Parti Isparta Millet Vekili Sait Dilek düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

Sevgili Isparta’lı basın mensupları, öncelikle geçtiğimiz günlerde kaybettiğim babamla ilgili olarak Isparta basını ve kurum ve kuruluşların göstermiş olduğu ilgi beni ziyadesiyle memnun etti. Sizler sayesinde Isparta’daki hemşerilerimiz, dışardan gelen ve gelemeyen tüm hemşerilerimizin haberi oldu, bize destek verip bizimle beraber oldular. Isparta sağlık Müdürlüğü ve bütün ekibine, Isparta Emniyet Müdürlüğü ve bütün ekibine, Isparta Belediye başkanı ve çalışanlarına, Isparta Milletvekili arkadaşlarıma, Ak Parti Isparta yönetimine medyaya ve Ispartalı hemşerilemize Huzurlarınızda kendim ve ailem adına teşekkür ederim..

Ak Parti iktidarı döneminde Isparta son dönemde en büyük destek alan illerden biri olmuştur. İstediğimiz her şeyi Ankara’dan aldık. Son 1 ayda biz Isparta’ya neler getirdik saymak istiyorum, Özel İdareye ek ödenekten, 9 tirilyonluk para aktardık. Bununla Ispartamızın bütün köylerini kilit taşı ile döşeyeceğiz.Bir kaç ay içerisinden kilit taşı olmayan köyümüz kalmayacak. Bu paranın bir kısmı da Davraz’daki telesiyej için kullanılacak ve böylece zirveye telesiyej ile çıkılmış olacak. Ayrıca 9 tililyonun dışında KÖY-DES’e de ek ödenekten 3 tirilyon para gelecek. Bu para ile köylerdeki tüm sorunları halledecez.

Son bir ayda 9 tirilyon Özel İdare için, 3 tirilyon KÖY-DES için, 3,5 tirilyon da SDÜ’nün cari işlerinde harcaması için, 4 tirilyon da işçilik için para aldık. Ayrıca 12 tirilyon da SDÜ Tıp Fakültesi için kaynak sağlamıştık. Bu paralar ek bütçe ile gelmiştir. Bu sayede Isparta’lı hemşerimizde verdiğimiz tüm sözleri tutmuş olacağız.

Bu arada Isparta Atatürk Stadının ışıklandırılması işini de çözeceğiz. Ocak ayı içerisinde ışıklandırma için ihale yapacağız ve stadımızın tüm eksikliklerini tamamlayacağız.

Ak parti olarak verdiğimiz tüm sözlerin yerine geldiğini söylemekten büyük mutluluk duyuyorum..

Bir soru üzerine Vali Öner’in tayini hakkında da açıklamada bulunun Dilek şunları söyledi: “Bir ilin valisinin ataması yapılırken, başkaban o ilin millet vekillerinden görüş almıyor. Bu yüzden haberimiz olmadı. Vali Öner’i daha önceden tanıyordum ancak yeni Vali Memduh Oğuz’u tanımıyorum, burada tanışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum