Sait Dilek'e Teşekkür Plaketi

Isparta'lı Bazı Gazete Çalışanları, yeni dönemde aday listesinde yer almayan AK Parti 23. Dönem Isparta Milletvekili Sait Dilek'e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2011 18:02
Sait Dilek'e Teşekkür Plaketi

Isparta'lı Bazı Gazete Çalışanları, yeni dönemde aday listesinde yer almayan AK Parti 23. Dönem Isparta Milletvekili Sait Dilek'e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Gazeteciler adına açıklama yapan Ali Çokyaşa, Basın Park'ta düzenlenen törende, Dilek'in Isparta'ya yaptığı hizmetlerin küçümsenemeyecek kadar önemli olduğunu belirtti. Kendisini hala Isparta milletvekili gibi göreceklerini ifade eden Çokyaşa, yaptığı çalışmalarından ötürü teşekkür etmek amacıyla plaket verdiklerini kaydetti.

Dilek de, törende yaptığı konuşmada, Isparta basının mesleğini çok iyi icra ettiğini ve iyi diyalog çerçevesinde yürüttüğünü belirtti.

Isparta halkının da kadirşinas olduğunu ifade eden Dilek, hemşehrilerinden daima olumlu görüşler aldığını belirterek, Isparta halkının kendisine hizmet edeni sahiplendiğini kaydetti.

İşadamıyken davetle siyasete atıldığını anlatan Dilek, Isparta halkının oylarıyla AK Parti kadrolarında görev yaptığını aktardı. Hem Isparta'ya hem de partiye hizmet etme şerefine nail olduğunu söyleyen Dilek, kendisi için en büyük şerefin Isparta vekilliği olduğunu belirtti.

Tekrar listede aday olarak yer almadığı için herhangi bir kırgınlığının söz konusu olmadığını savunan Dilek, "Beni bu göreve getiren irade şimdi böyle takdir etmiştir. Bundan sonraki süreçte ne olacağını bilmiyorum ama kırgın olmak hoş bir şey değil" diye konuştu.

Bir süredir rahatsız olduğu için Isparta'ya gelemediğini dile getiren Dilek, ancak şu anda Isparta'da bulunduğunu ve listede yer alan arkadaşlarına destekçi olacağını söyledi. Siyasetin ya da hizmetin sadece vekil olunca yapılmayacağını belirten Dilek, sözlerine şöyle devam etti: "Ben vekil olmadan öncede üniversiteye katkı sağlıyordum. Maliye Müsteşarı yakın arkadaşımdı. Üniversite için bir çok ödenek çıkarttık. Bu hizmetleri vekil olduğumuzda daha ileriye götürme fırsatı yakaladık. Üniversitenin ciddi borcu vardı bu silindi. Yeni bölümler açıldı. BAKA Isparta'ya geldi. Bunlar gurur duyulacak projeler. Bunları yaparken partimiz de bize destek oldu" dedi.

Isparta'nın 5'inci vekili gibi çalışacağını vurgulayan Dilek, partide Genel Sekreter Yardımcılığı görevinin devam ettiğini ancak seçimden sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile tekrar görüşeceği, neyi takdir ederse de ona göre çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. Dilek, bundan sonraki süreçte işi ile uğraşacağını bildirdi.

12 Haziran'da yapılacak genel seçimde AK Parti'nin güçlü bir şekilde yeniden iktidar olacağını savunan Dilek, listede yer alan milletvekili adaylarına da tavsiyelerde bulundu. Milletvekili olarak Ankara'ya gittiklerinde Ispartalıların telefonlarına 24 saat yanıt vermelerini öneren Dilek, insanların telefonlara çıkıp, kendisine doğru bilgileri veren, haklarını savunan, taleplerini dinleyen vekil istediğini kaydetti. Siyasette seviyenin daima korunması gerektiğini ifade eden Dilek, "Seçimden sonra herkes birbirinin yüzüne bakacak. Isparta ile ilgili konularda muhalif vekillerle de görüşmeler olacak bu nedenle karşılıklı diyaloglara dikkat edilmeli. Eğer bu diyaloglar kapatılırsa hizmet noktasında sıkıntılar yaşanabilir" dedi.

Dilek, Ispartalıların her konuda kendisini arayabileceklerini, yapabileceği olursa da gereken desteği göstermeye hazır olduğunu bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.