Sait Dilek'ten Günaydın'a: 'Yakıştıramıyorum'

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Sait Dilek, Günaydın'a “yakıştıramıyorum” diyerek cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ocak 2011 10:28
Sait Dilek'ten Günaydın'a: 'Yakıştıramıyorum'

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, cumartesi günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katıldığı ‘Toplu Temel Atma’ töreninde, Belediye eski Başkanı Hasan Balaman’a, “senin canını kurtardım”, AKP İl Başkanına da ‘Be Allahın cezası’ diye seslenmişti.

İşte bu açıklamalara AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Sait Dilek, “yakıştıramıyorum” diyerek cevap verdi. Dilek, “Benim üslubumda böyle bir tavır ve böyle bir söylem yoktur. Ben bir söylemin siyaseten söylenmesini tabi kendime yakıştıramıyorum. Kendime yakıştıramadığım için de nasıldır, nedir diye değerlendirmek bile istemiyorum. ” dedi. Isparta’da güzel şeylerin konuşulmasını istediğini belirten Milletvekili Dilek sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz Isparta’mıza hep beraber güzel şeyleri konuşalım diye uğraşıyoruz. Ispartalı vatandaşlarımızı daha zengin hale getirelim diye uğraşıyoruz. Kara Ulaştırma Okulu gelsin istiyoruz. Biz istiyoruz ki Isparta Davrazıyla dünya gündeminde olsun. Isparta üniversite şehri ile dünya gündeminde olsun. Isparta tarımıyla dünya gündeminde, Türkiye gündeminde olsun. Ama bu tür şeylerin içine girmek hiç hoş şeyler değil. Bunlara hiç girmemekte yarar görüyorum kendimde. ” diye konuştu.

Bu tür açıklamaları kendi üslubuna yakıştıramadığını vurgulayan Dilek, Milletvekilliği dönemi boyunca bu tür diyaloglara girmediğini, bundan sonra da girmeyeceğini açıkladı. Milletvekili Dilek, “Bu zaten benim üslubum değil. O yüzden zaten ben 3.5 senedir böyle şeylere girmedim. Bundan sonra da inşallah girmeyeceğim. Ben yapılacak işleri konuşayım diye geliyorum sürekli buraya. Onlara çalışıyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.