Sait Taş: 'Akıllı Oynadık ve Kazandık!

Emrespor Teknik Sorumlusu Sait Taş, Kumluca Belediyespor galibiyetini değerlendirdi: Kumlucaspor’a ilk yenilgilerini tattırdıklarını ve önemli bir galibiyete imza attıklarını belirten Taş, “Maç sonunda taşlar sahaya atıldı. Gidiyorken otobüsle yolumuzu ke

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Aralık 2011 14:46
Sait Taş: 'Akıllı Oynadık ve Kazandık!

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Isparta’nın en iddialı konumunda bulunan Emrespor’da Kumluca Belediyespor’u 3-2 mağlup etmenin ve rakibine ilk yenilgiyi tattırmanın sevinci yaşanıyor.

Kırmızı-siyahlıların, maç sonunda Kumluca taraftarların kendine saldırması üzerine karakola giderek ifade verdikleri öğrenildi.

Akdeniz muhabirine zorlu maçını değerlendiren Emrespor Teknik Sorumlusu SaitTaş, akıllı oynadıklarını ve kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Kumlucaspor karşısında son 10 dakika hariç rahat oynadıklarını belirten Taş, “Futbolcularım 90 dakika boyunca ellerinden geleni yaptılar. Rakip takımın tahriklerine kapılmamaya çalıştık. Alihan’ın 2 ve Cuma Ali’nin 1 golüyle 3-1’i yakaladık. Son 10 dakika Hüseyin Daş kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Rıdvan’ın lifi atınca 9 kişiyle mücadele etmek zorunda kaldık. Kazandığımız için çok mutluyuz, önemli bir engeli daha aştık” dedi.

Haberin devamı için tıklayınız...

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.