Sait Taş: 'Taş Gibi Takım Yapıyoruz'

Ispartaspor Teknik Direktörü Sait Taş, Levent Doğan'a iddialı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Temmuz 2011 21:27
Sait Taş: 'Taş Gibi Takım Yapıyoruz'

Şampiyon takımların hocası olarak başarılı çalıştırıcılar arasında gösterilen ve takımlara profesyonel lig heyecanını yaşatmakla ünlü Teknik Direktör Sait Taş, Ispartaspor’da da bu geleneğini sürdüreceğine inanıyor.

Kepez’i 3’ten 2. Lige çıkaran Sidespor’da uzun yıllar görev yapan Akseki, Burdur Tekirova ve Evrense ki takımlarında da başarılı olan Taş, imza sonrasında ilk açıklamasını yaptı.

İR EN GÜZELLERİNE LAYIK”
Levent Doğan’ın sorularını da cevaplandıran Teknik Patron Taş, “Isparta’ya yabancı değilim. Kepez ve Burdurspor’da görev yaparken Gölcük’e takımı getirirdim. Teknik Direktör Tarık Hoca, ‘Gölcük’e Doğa klimalı’ yorumu yapmıştı. Burada da dostlarımız var. Isparta’nın kalbimde çok ayrı yeri var. Isparta’dan genç yeteneklerde yetişiyor. Bu şehir en güzellerine layık” dedi.

“TAKVİYELER DEVAM EDECEK”
Yeni sezon hazırlıklarına 25 Temmuz ile 1 Ağustos tarihleri arasında başlayacaklarını belirten Teknik Direktör Sait Taş, “Raporum doğrultusunda transferler gerçekleştiriliyor. Daha 3 santrfor, 2 orta saha, 1 kaleci daha alacağız. İmkanlar dahilinde en iyi oyuncuları getiriyorum. 23 yıllık antrenörlük hayatımda her gittiğim takımı şampiyon yaptım. Bir yıl içinde Akseki ve Kepez’de 2 şampiyonluk birden yaşadım. Ispartaspor’u da mutlu sona ulaştıracağım” dedi

Taş, şehrin büyüklerinin yanı sıra en çok taraftarlarının desteğine ihtiyaçlarının olduğunu sözlerine ekledi.

Levent DOĞAN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.