Sait Taş’dan Traftarlara Çağrı

Emrespor’u 3. Lige çıkararak Isparta’ya bir 3. Lig takımı kazandırmak istediğini söyleyen deneyimli çalıştırıcı Taş, “Play-Off’taki finalimiz bir senenin emeği olacak. Onun için birlik ve beraberlik zamanı” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2012 13:30
Sait Taş’dan Traftarlara Çağrı
ölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grubun şampiyonu Emrespor’da Teknik Patron Sait Taş, Play-Of maçı öncesinde kenti tek yürek olmaya davet etti.

Önümüzdeki hafta sonu Beyşehir Belediyespor’la deplasmanda oynanacak maçı kazandıktan sonra Play-Off’ları düşüneceklerini belirten Taş, “Zorlu bir sezonu geride bırakmak üzereyiz. Play-Off’ta muhtemelen rakiplerimiz Bursa Merinos, Kütahyaspor, Muğlaspor, Avyalıkgücü ve

Emirdağ’ın olması bekleniyor. Kim çıkarsa çıksın 3. Lig hedefimize ulaşmamız gerekiyor. Isparta’nın profesyonel bir takıma ihtiyacı var. Play-Off maçına kadar futbolcularımıza yalnız olmadığımızı göstermemiz gerekiyor. Bunun içinde başta Sayın Valimiz Memduh Oğuz, Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın, Milletvekillerimiz, Kamu Kurum ve Kuruşlarımız, esnaflarımız ve taraftarımızın takımımızın yanında olmasını bekliyoruz. Hedefe hep birlikte gitmeliyiz. Şimdi tek yürek olma zamanı” şeklinde konuştu. 
 
Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum