Sakın Emlaklarınızı Satmayın

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, 30 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yayınlanma:
Sakın Emlaklarınızı Satmayın

Son olarak Çünür ve Vatan Mahallelerinde düzenlenen mitinglerde halka seslenen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni dönemde sosyal faaliyetlere ağırlık verileceğini ve bayanlara yönelik daha fazla kurslar açılarak, boş zamanlarını değerlendirmeleri ve evlerine daha fazla katkı sağlamalarını amaçladıklarını söyledi. Günaydın ayrıca Çünür halkına otogar ve Çünür Tepesi’nin yeniden düzenleneceğini aktararak “Sakın emlaklarınızı satmayın” uyarısında bulundu.

Çünür ve Vatan Mahallelerinde düzenlenen mitinglere MHP Isparta Milletvekili S. Nevzat Korkmaz, İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Emine Özdemir, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz’da katıldı.

Çünür Mahallesi’nde konuşan İl Başkanı İsa Yalçın, AKP’ye yüklenerek, “Bunlar iktidarda kalmak için her şeyi göze almışlar” dedi. Isparta’da Yusuf Ziya Günaydın ile 30 Mart’tan sonra yeni bir döneme daha başlayacaklarını söyleyen Yalçın, “İktidar partisi mensupları haramzadeler son günlerde bütün şiddetiyle üzerimize saldırmaya başladılar. Ne kadar devlet gücünü kullanıp üzerimize gelirse gelsinler kiminle pazarlık yaparlarsa yapsınlar sizin bir liranızı dahi onlara yedirttirmeyeceğiz. Yeni dönemle ilgili yine hevesleri kabardı. İnternette bir takım hesapları kapatıyorlar twitter da. Ama kendileri hiç de şerefli olmayacak yöntemlerle bize saldırıyorlar. Şimdi çıkmışlar bir takım tapeler diye uydurup internette yayın yapıyorlar. Burada sadece şahsım değil, belediye başkanım adına da söylüyorum, Belediye Başkanımın ve benim eğer en küçük şeylerimizi bulurlarsa sizlerin önünde namusum ve şerefim üzerine yemin ediyorum ki bu memleketi terk ederiz. Ama ayakkabı kutularına gelinceye kadar para dolduranlar, Türkiye’yi soyup soğana çeviren insanlar bugün çıkmışlar bize ahlak dersi veriyorlar. Önce kendiniz ahlak ve edep sahibi olun” dedi.

Yoğun alkış ve tezahüratlar arasında sahneye gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, Çünür Mahallesi sakinlerine ‘arsalarınızı, mülklerinizi satmayın çağrısında’ bulunarak Çünür’ün Isparta’nın parlayan yıldızı haline geleceğini söyledi. Çünür Mahallesi ve Yenişehir ile ilgili olarak yapılan çalışmaları anlatan Günaydın, mahalleye göstermelik yatırım yapmadıklarını bunu yapmaları halinde ise yapılan çalışmaların kandırmaca olacağını ve oy amaçlı yapılmış olacağını dile getirdi. Çünür TOKİ’nin altyapısının tam manasıyla yapılmamış olduğunu ancak kendilerinin bin 500 metrelik hat çekerek TOKİ konutlarının rahatlatıldığını aktardı. Yenişehir için de çalışmaların yapıldığını 40 bin kamyon stabilize, 22 km yağmursuyu, 12 km içme suyu hatlarının yapıldığını kaydederek, Yenişehir’in tüm altyapılarının bitirildiğini aktardı.

Şehrin her noktasında şehircilik kurullarına uygun yatırımlar yapıldığını söyleyen Başkan Günaydın, “Bu mahallemize, Türk-Osmanlı ve Selçuklu mimarisi kullanılarak modern bir otogar yapacağız. Otogar yaptığımız zaman Çünür Mahallemiz değerlenecek. Buradan sizlere çağrıda bulunuyorum. Sakın ola Emlaklarınızı satmayın buradan sizleri uyarıyorum. Yine Çünür Tepesi için projemiz var. Orayı güzelleştirerek park yapacağız. Yıldız Çünür’de olacak. Bizler şehrimize bir gül açtırmak istiyoruz, bazıları da koparmak istiyorlar” şeklinde konuştu.

Fabrika ve maden sahalarının geri alındığını dile getiren Günaydın, “Isparta’nın hakkını kefen soyuculardan geri aldık. Isparta Belediyesi nüfusa oranla devletine en büyük vergi veren ve açık ara önde olan bir belediyedir” derken kendisinin engellemelerle karşı karşıya kaldığını belirtti. Günaydın, “Çalışan insanla savaşmak istiyorlar. Siz gidin de PKK ile terörist başı ile savaşın. Türkiye’nin düşmanlarıyla, memleketi parçalamak isteyenlerle uğraşın” görüşlerinde bulundu.

MHP Milletvekili S. Nevzat Korkmaz ise Türkiye’de bugünlere kadar ekonomik ve siyasi krizlerin yaşandığını ancak ilk kez bir devlet krizi yaşandığına değindi. Devleti ayakta tutanın adalet mekanizması olduğunu, devletin temelinde adalet olması gerektiğine değinen Korkmaz, “17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu ortadadır” diyerek, yolsuzluk miktarının 250 milyar dolar olduğunu ve bunun da Türkiye gelir bütçesinin iki katına yakın olduğunu belirtti.

Twitter’ın kapatılarak milletin gözünden bazı şeylerin kaçırılmak istendiğini dile getiren Korkmaz, “Şu an yaşanan mesele siyasetin üzerine çıktı. Kimse hırsızlığın yolsuzluğun arkasında duramaz. Hepimizin doğru yerde durması lazım” dedi.

Milletvekili S. Nevzat Korkmaz ayrıca son günlerde AKP eski Bakanlarından Egemen Bağış ile bir gazeteci arasında geçtiği iddia edilen ses kaydı ile ilgili olarak da görüşlerini paylaştı. Korkmaz, “Bu Egemen Bağış’ın bir gazeteciyle dinleme kaydı çıktı. Kayıtta gazeteci, Egemen Bağış’a ‘Bu sefer yayınladığınız ayet beni çok etkiledi’ diyor. Bağış’ta gazeteciye, ‘Ben her Cuma bir ayet çakarım’ diyor. ‘bu Bakara iyi makara’ diyor. Allah’ın ayetlerine aynen bu tabiri kullanıyor. Peki Başbakan’ın bu adamla ilgili bir demecini duydunuz mu? Duyamazsınız çünkü 2002 yılında iktidara gelmiş bir Recep Tayyip Erdoğan yok. Çuval çuval oy verildiği için tamamen ayakları yerden kesilmiş. Kerameti kendinde bilmiş” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum