Sakin Şehir'de Satranç Turnuvası sona erdi

Eğirdir Belediyesi tarafından 10 Kasım Atatürk'ü anma ve Atatürk haftası etkinleri kapsamında düzenlenen Ata'yı Anma satranç turnuvası sona erdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Kasım 2017 16:32
Sakin Şehir'de Satranç Turnuvası sona erdi

11-12 Kasım tarihleri arasında Eğirdir Kapalı spor salonunda Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliği ve Eğirdir Belediyesi tarafından düzenlenen turnuvaya 7-8-9-10-11-12 yaş grupları ve Açık yaş ve B kategorileri ile birlikte toplamda 14 kategoride yapıldı ve 158 sporcu katıldı.  Kategorilerde ilk 3'e giren yarışmacılara Eğirdir Belediyesi tarafından altın ve Türkiye Satranç federasyonu tarafından madalya takdim edildi.   Turnuvanın ödül törenine Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve çok sayıda veli ve halk katıldı.  

Ödül töreninde konuşan Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş "  Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma programı çerçevesince düzenlenen Ata'yı satranç turnuvasında öncelikle yarışan çocuklarımıza, velilerimize ve böyle bir turnuvanın İlçemizde yapılmasını sağlayan başkanımıza ve emeği geçen tüm personellerimize teşekkür ediyorum.  Bugün burada satranç'a gönül vermiş velilerimizi görmek bizleri mutlu etti. Ödül alan, alamayan çocuklarımızı ve velilerimizi özverilerinden dolayı ayrı ayrı tebrik ediyor, saygılar sunuyorum dedi.  

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilerin ödülleri Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Satranç İl temsilcisi Mine Kiraz, Gençlikspor İlçe Müdürü Gülnur Şahin ve Eğirdir Belediyesi basın bürosu adına İlhan Şimşek tarafından verildi. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.