Sakin Şehirler Ulusal Medyada

Türkiye’de Cittaslow / Sakin Şehir birliğine üye sekiz kent İstanbul’da bir basın toplantısı düzenleyerek ulusal basın ve medya kuruluşlarının karşısına çıkacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Aralık 2012 11:25
Sakin Şehirler Ulusal Medyada

Bugün The Marmara otelinde saat 16:30 da başlayacak toplantıya tüm ulusal basın ve medya kuruluşu temsilcileri davet edildi.

Ülkemizde Cittaslow / Sakin Şehir üyesi sekiz kent Seferihisar, Gökçeada, Akyaka, Taraklı, Yenipazar, Perşembe, Vize ve Yalvaç, birlik Koordinasyon Komitesi toplantısını 26 Aralık 2012 Çarşamba günü İstanbul’da gerçekleştirecek. Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram’ın da katılacağı toplantı sonrası basın ile bir yemek düzenlenecek. Birlik Türkiye temsilcisi Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından ulusal basın ve medya kuruluşlarına gönderilen davet mektubunda “2009 yılında Türkiye'de Seferihisar'la başlayan Cittaslow (Sakin Şehir) hareketi, günümüzde sekiz üyesi ve birçok aday kentiyle tüm Türkiye'de sürdürülebilir bir yerel kalkınma modeli haline gelmiştir. Sizi Cittaslow hareketinin yeni üyeleriyle tanıştırmak, daha yaşanabilir kentler yaratmak ve Türkiye’de yapmak istediklerimizi paylaşmak için, 26 Aralık Çarşamba akşamı İstanbul The Marmara Otelinde saat 19.00’da Seferihisar, Gökçeada, Akyaka, Taraklı, Yenipazar, Vize, Perşembe ve Yalvaç Belediye Başkanlarının katılacağı yemekte görmekten büyük mutluluk duyacağız.” denmektedir.

Cittaslow Koordinasyon Komitesi toplantısı Çarşamba günü saat 16.30 - 19.00 arasında Taksim The Marmara Oteli -1'inci katındaki Ortaköy Salonunda gerçekleşecek. Marmara Otelin Balo salonunun A bölümünde de Saat 19.30’da başlayacak olan yemeğe katılacak basın mensuplarına sekiz kenti tanıtmak için yemeğin başında Belediye Başkanları birer konuşma yapacaklar. Söz konusu toplantıya katılacak Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram’da “1 Günde 5 Bin Yıl, Yalvaç Medeniyeti” başlıklı bir sunum yapıp Yalvaç’ı anlatacak.

Toplantıya katılmak üzere 26 Aralık Çarşamba günü İstanbul’a giden Başkan Tekin Bayram’ın yokluğunda yerine Belediye Başkanlığına Meclis Üyelerinden Kadriye Göktekin vekalet edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.