Salak Düşünce Polemiği

Uzun yıllar CHP üyesi olan ADD eski Şube Başkanı ve Ulusal Eğitim Derneği Şube Başkanı Mahmut Özyürek ile CHP İl Başkanı Vedat Şenol arasında sosyal paylaşım sitesi üzerinden 'salak düşünce' polemiği yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Nisan 2014 14:19
Salak Düşünce Polemiği

CHP İl Başkanı Vedat Şenol’un CHP’li Başkanların Cumhurbaşkanı konusundaki düşüncelerini içeren bir haberi paylaşmasının ardından Mahmut Özyürek bu haberle ilgili bir yorumunu yazdı. Ancak Şenol’dan o yorumla ilgili Özyürek’e ‘mahmut bey salak görüslerini bizle paylasma’ mesajı gitti.

İşte İkili arasındaki o diyalog
Mahmut Özyürek: EEE SOROS UN İSTEMLERİ, TESEV İN RAPORLARI DĞRULTUSUNDA CHP DİZAYN EDİLDİ.. ŞİMDİ SIRA ÜLKENİN DİZAYN EDİLMESİNDE.. CHP İL BAŞKANLARINI KUTLAMAK GEREK. CHP DEN ATATÜRKÇÜLÜĞÜ TASFİYE ETMEYİ ELBİRLİĞİ İLE GERÇEKLEŞTİRDİLER. ŞİMDİ SIRA TÜRKİYEDEN ATATÜRK Ü TASFİYE ETMEYE GELMİŞ... KUTLUYORUM!!!!!!

T.c. Vedat Şenol: mahmut bey salak görüslerini bizle paylasma

Mahmut Özyürek 1-Düşüncenin "SALAK" yada "SALAK OLMAYANI" olmaz. Düşüncenin "doğru" yada "yanlış" olanı vardır.

2- Düşünmek-düşünce üretmek- düşüncelerini paylaşmak- İNSANİ BİR EYLEM VE İNSANLARA ÖZGÜ bir olgudur. Bu nedenle insan olma özelliklerinden yoksun olanlar, bu insani eylem ve olgudan yoksun oldukları için, genellikle SAHİPLERİNİN emir ve komutları ile davranırlar ki, işte bu durum"SALAKÇA BİR DAVRANIŞ" olarak ortaya çıkar.

3-DÜŞÜNCELER, YİNE DÜŞÜNCE SAHİBİ OLANLAR TARAFINDAN ELEŞTİRİLİR, DOĞRULARI - YANLIŞLARI OLABİLİR. KATILIP - KATILMAMAK ELEŞTİRİ YAPANIN BİLGİ, BİLİNÇ, BİRİKİM DÜZEYİNE GÖRE DEĞİŞİR. BU NEDENLE BU ÖZELLİKLERDEN NASİPLENMEMİŞ OLANLAR YANİ BİLGİ-BİLİNÇ-BİRİKİMİ OLMAYANLAR DÜZEYSİZ -SEVİYESİZ- İLKEL YÖNTEMLERLE KARŞISINDAKİNE SALDIRIRLAR.... SİZİN BU GÜNE DEĞİN YAPTIĞINIZ DA BUDUR.

4-Sizinle özel harhangi bir şey paylaşmayı kendime karşı yapılmış bir saygısızlık olarak değerlendiririm. Ama ne çare ki tayyip gereğini yapıp bu teknolojiyi engelleyemedi ve hiç istemediğim halde iletilerin-iletilerim herkesin olduğu gibi senin sayfanda da yer alıyor. "tayyip e sözün geçer- bir zahmet yeni bir yasak koyarak bu karışıklığı önlemesini" iste. Belki böylece karşılaşmamış oluruz. ........ üzüntülerimle VEDAT BEY!


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum