Salı ve Karaağaç Pazarı Açılıyor

Salı ve Karaağaç Pazarı Açılıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2020 18:21
Salı ve Karaağaç Pazarı Açılıyor

Isparta'da koronavirüs tedbirleri kapsamında İl Hıfsızıhha Kurulu kararı gereğince, Pazar günü kurulan Karağaaç Pazarı ile Salı Günü kurulan Salı Pazarı kapatılmıştı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, normalleşme adımları kapsamında Vali Ömer Seymenoğlu ile görüşmesi sonucunda 2 pazarın tekrar eski yerinde kurulması kararı alındığını duyurdu.

Belediye Başkanı Başdeğirmen, pandemi döneminde alınan karar ile Karaağaç ve Salı pazarları kapatılmıştı. Sayın Valimiz ile yaptığımız son görüşmede pazar yerlerinin yine eski yerinde kurulması kararlaştırılmıştır.  Ispartalılara da pazara maske ile gelmelerini söyleyen Başkan Başdeğirmen, pazarda sosyal mesafeye de dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti. Başkan Başdeğirmen söz konusu pazarlarda belediye olarak gereken tüm tedbirleri alacaklarını belirtti. Pazarlar yine aynı yerinde kurulacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum